![]() |
Re: My FTO's
Arata super fairplay,nu numai k se vede munka dar si pasiunea pe care o ai pt Mitsu,sa stii k si acum dupa aproape 2 ani inca ii duk lipsa FTO-ului meu :( in viitor SIGUR o sa cumpar din nou unul.
|
arata grozav masinuta.
si pozele de la intrunire sunt grozave. bafta in continuare la tine acolo |
mersi :)
am inceput sa fac mici modificari la interior. modificari e cam mult spus .. hai sa zic inbunatatiri . GPX-ul a primit un set de plasme pt bord , un 7'' single DIN flip out DVD , si o consola centrala in constructie .O sa adaug inca 2 ceasuri noi , presiunea la ulei si ceasul de vacum care o sa fie incorporate in consola ... o sa pun niste poze sa va dati seama cam ce zic. Pe langa astea a venit in sfarsit si o alarma Clifford care ma mai linisteste putin. Am reusit sa repar si inchiderea centralizata prin montarea unor pistoane suplimentare pe usi. pics to follow |
oau Mr WOB .. se vede ca recesiunea nu va prea afecteaza :-P
bafta in contiunare domnu'! |
recesiune ? care recesiune ?
:) |
hehehehe :lol:
|
Apropo .. cand vi la Dub .... o sesine de poze JDM cu toate masinile ? ce zici ...
|
poi venim la un pictorial dar deocamdata nu ca se cam simte la mine recesiunea:sad:
mai am nevoie de o saptamana sa revin cu picioarele pe pamnat:oops: dar ar trebui oricum sa facem un mini meet daca ar avea si cineva un dslr ar fi si mai bine! |
Hai mai, lasati recesiunea, sariti cu pozele :)
|
Quote:
|
felicitari:) esti destul de inovator si te descurci bine:) dak nu erau cu volan pe dreapta poate ma batea gandu sami iau si eu o mini supra de asta:)
off topic: mike ceti mai face skylineul?:) si de ala is indragostit:P:oops::-P |
2 Attachment(s)
mersi.
o mica poza cu ceasurile . o sa fac un update mai complex curand |
dragut:P acum cate fto ai in curte sau ai scapat de celalalte:?::-P
|
2 bune , 2 rele . adica 2 bucati :)
unul din cele bucati se foloseste pt un proiect nebun . inima de mitsu in trup de ford :)) |
pai merita asa sa le tii pentru piese fiindca dak cumperi omasina ptpiese te scoti mult mai bine decat dak ai cum,para juma din piese separat:)) am remarcat asta la un vw transporter dein 90 al carui motor era aproape la fel de scump ca si masina:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning