![]() |
Re: Curse
Ehh...ce mia conteaza....eu il declar castigator,,....data viitoare
|
el s-a declarat castigator si fata de altii cu care nu s-a dat daca nu stiai =)) am fost si azi la sala spuenau baietii pe aoclo care n-au fost de fata sa vada
|
Quote:
Hai sa-i desenam Steaua cu cuiu' pi capota. D-ul ala trage bine.....dar are fitze de benzinar...si sunt ieftine :-) |
Nu comentez......o sa vedem pe viitor ce si cum......pana atunci tre sa imi bandajez masina.O sa se rezolve incertitudinile astea cat mai curand cand o sa am masina gata si asa cum vreau eu.....dar deja atunci am altii pe care vreau sa ii execut.
|
Spuneau baietii ca s-ar fi laudat ca a facut BMW-ul 325 xi :):):)....
Felicitarile mele FLY masina a tinut piept cu brio BMW-ului chiar si cu problema pe care ai avut-o.Jos palaria |
Quote:
|
Quote:
Nu mai stiu despre ce era vorba exact dar ideea era ca una din masini nu i-ar fi dat "cum trebuie" ... m`am exprimat gresit , multumit? |
https://youtube.com/watch?v=18hA_l6rq...elated&search=
un burnout cu un motor :) sper sa nu se supere respectivul,dar am considerat ca de indata ce apare pe youtube poate sa apara si aici la noi ! :) |
Poate ne strangem vineri sau sambata "sa facem ceva :twisted: " ,sa ii vedem si A 4 lu' cosmin, c parere aveti?
|
dati un telefon daca faceti ceva
|
O seara plina de actiune si temperaturi scazute.....frumos...aceeasi protagonisti......
Tin sa il felicit pe valy.....sa nu fie trist......o sa ai si zile mai bune. In rest....multa lume...multi necunoscatori....per ansamblu...frumos |
frumos aseara .. pt. prima data pt. mine .. asa mi s-a parut ;)) .. speram sa mai fie .. cand mi-o mai da masina :-j
|
cam frig afara... in rest toate bune...nu-s trist Fly... omu' ma i-a in a 4-a asta insemnand cam pe la 600m asta e... e mai bun...deocamdata :twisted: ...odata si o data tot trebuia sa ma faca unul cu masina de categoria mea
|
si sa nu uitam de masina serii ... intr-adevar un glont in varianta mai mare :|
|
Valica......deseara e chef......cu aceasta okazie va zic la toti La multi ani!!!...
Hai sa ne vedem cu totii sanatosi si la anu.......si daca se poate...la start. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning