Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masini vazute in Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33605-masini-vazute-tulcea.html)

Bogyciu 17-06-08 23:43

Re: Masini vazute in Tulcea

L-am vazut si eu azi, pe la Pelican, e de vazut intr-adevar :rolleyes2... Am mai vazut si un EVO negru... Are Radu concurenta???...

MauS 18-06-08 08:19

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1597532)
L-am vazut si eu azi, pe la Pelican, e de vazut intr-adevar :rolleyes2... Am mai vazut si un EVO negru... Are Radu concurenta???...

Pun recompensa!!!! Dau o lada de bere baiatului care-mi da numarul tipului cu evo 9. Daca are numere de Austria, nu are rost pentru ca masina e stock, o stiu din Galati.

P.S.:rolleyes2 masina mea e desfacuta acum si va fi gata in 2 zile..... mai schimbam una..... alta..... un surub,
o maslina...
alea alea...:-):-):-):-)

daniwmk 18-06-08 08:34

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1597907)
Pun recompensa!!!! Dau o lada de bere baiatului care-mi da numarul tipului cu evo 9. Daca are numere de Austria, nu are rost pentru ca masina e stock, o stiu din Galati.

P.S.:rolleyes2 masina mea e desfacuta acum si va fi gata in 2 zile..... mai schimbam una..... alta..... un surub,
o maslina...

un surub o maslina un ambreaj :D

MauS 18-06-08 08:39

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1597919)
un surub o maslina un ambreaj :D

un shut in fund..... cand te prind:-):-):D:D:D

mikafly 18-06-08 08:50

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1597907)

o maslina...

daca masina lu ala e stock si cu ambreajul bun.....intr-adevar....nu are rost sa se dea cu tine.

MauS 18-06-08 08:53

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1597944)
daca masina lu ala e stock si cu ambreajul bun.....intr-adevar....nu are rost sa se dea cu tine.

Tu sa taci...... mai turbo ricer... fara electronica....admisie si evacuare:-):-):-)

shadowro 18-06-08 09:04

am auzit ca ti-ai pus o valva din aia si iti da presiunea afara toata ... isi face treaba bine :)

mikafly 18-06-08 09:05

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1597950)
Tu sa taci...... mai turbo ricer... fara electronica....admisie si evacuare:-):-):-)

ricer esti tu.....cu evo fara ambreaj......si pe deasupra ......nu mai zic.

Bogyciu 18-06-08 09:21

Nu am vazut ce numere avea dar am auzit-o de la departare... Cel putin evacuarea cred eu o are schimbata... ;)

flmoise 18-06-08 09:54

:))...pana nu te "dai" cu tipul nu ai ce sa spui...maus! dupa aia mai vb. :P

MauS 18-06-08 10:42

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 1598056)
:))...pana nu te "dai" cu tipul nu ai ce sa spui...maus! dupa aia mai vb. :P

Cat e gluma e panarama....:) Nici cu electronica foarte bine facuta si din mers
si cum ar fi.... nu are nici un rost. Sunt 2 masini total diferite....

FLY!! Gluma frate.... nu uita de ea:-):-)

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1597966)
am auzit ca ti-ai pus o valva din aia si iti da presiunea afara toata ... isi face treaba bine :)

Valva functiona, acum am dat-o jos sa pun tevile de admisie de la Injen, bov-ul se va monta pe ele:-)

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1597991)
Nu am vazut ce numere avea dar am auzit-o de la departare... Cel putin evacuarea cred eu o are schimbata... ;)

Atunci era doar cat-back... sa vedeti surpriza sambata.... ca mi-a venit si downpipe-ul + cat replacement pipe:-) Invidia toate, 76 mm, tips-ul este de 136 mm:-)

webcathos 18-06-08 11:17

Nu are numere de austria ci de CT...rosii!!!L-am vazut eu mai de aproape,parcat langa nhotel pe faleza!!!

MauS 18-06-08 12:00

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1598203)
Nu are numere de austria ci de CT...rosii!!!L-am vazut eu mai de aproape,parcat langa nhotel pe faleza!!!

La autogara acolo? Are evacuarea stock?

webcathos 18-06-08 12:20

n-am fost atent la detaliul asta...:)

flmoise 18-06-08 12:54

are evacuare stok da cica turbina periculoasa...asa ca nu e de joaca!

All times are GMT +2. The time now is 08:49.

- Copyright 2026 4Tuning