![]() |
se fac tot felu de lucruri spectaculoase liniute cerculete patratele hexahoane si tot felu de forme geometrice
e un salon de tuning numai la nebunii va ganditi se vede ca aveti intre 15 si 18 ani |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
Scuzele mele daca intrebarea pare ridicola: se poate face stanga de pe dn1, ca sa intrii la show, sau trebuie mers mai sus si sa intorc? Nu am mai fost de mult (cu viteza mai mica, ca sa si imi dau seama) prin zona. Pe harta se vad niste benzi care par a duce in stanga, dar nu-mi dau seama, de vine neclara la zoom mare...
|
s-a facut ditamai podul pe acolo. o iei pe langa pod si sub acesta este un giratoriu, intorci spre bucuresti, mergi 50m, faci dreapta si ai ajuns la metro
|
eu daca vin de pe autostrada pitesti bucuresti ? cum ajung la metro ???poate aveti ceva harta
|
Heparu Boy.... Cand vrei sa pleci? Mai merg ceva masini din Cj. Poate mergi cu ei. Se pleaca marti seara si miercuri. Depinde cum te incadrezi.
|
mai relaxx ... nu stiu sigur cand ii de plecat ... stiu doar ca vreau sa ajung pe la 15:00 la metro ... deci miercuri dimineata ...
|
Ok, incercam sa ajut. Drum bun sa ai!
|
mersi oricum ... dar baietii cand pleaca miercuri ... ? da un pm ca facem aici offtopic ...
|
mmneg, merci mult. am uitat de podul ala. ma orientez acolo, oricum o sa fie destule masini probabil care vor merge tot acolo.
|
super tare eveniment!!:lol:
|
Quote:
|
Cred ca ar fii mult mai simplu si rapid pe Centura.
|
sambata stie cineva programul? sa stiu si eu la ce sa ma astept :)
|
la ora 10(parca) incepe expozitia si la ora 13 burn on event ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning