![]() |
Re: Golf 4 coupe
Problema :x ma duc ce ma duc cu el si mi se aprinde pe bord, am computer de bord si scrie STOP Kühlmittel prüfen Bedienungsanleitung. Cand desfac bidonasul unde e apa, are culoare ruginie, parca e rugina in el. De la ce sa fie? Garnitura de chiuloasa e pe duca? Dupa ce ii bag apa nu mai face. Imi scade si nivelul.
|
Check coolant manual - Kühlmittel prüfen Bedienungsanleitung
S-ar putea ca asta să fie cauza şi anume să ai garnitura ciupită şi să îţi "pape" apa. Fii atent dacă pe evacuare scoate un fum dulceag. Dacă se întâmplă asta, înseamnă că ăla este antigelul din instalaţie. |
Quote:
|
Quote:
La maşinile de după 2000, antigelul este roşu/roz, indicând că este fără silicaţi (nu atacă aluminiul). |
daca nu ma insel ar trebui sa aiba si ulei in vasul de expansiune , asta daca ii garnitura ;) spor in rezolvarea problemei .
|
Quote:
|
G11 cu G12 si ce e dupa G12 nu se amesteca. In schimb merge G12 cu G12 plus
|
5 Attachment(s)
Cauciucuri 205/55/16 de iarna ... nu mai vand rotile, m-am hotarat sa le las pt iarna, tot arata mai bine ca si tablele, niste poze cu unul dintre cele mai frumoase Polo-uri din tara, alb mat :D e in ton cu sezonu + ce inseamna suspensia sport iarna :D
|
Senzatie acel polo! si bara cum iti e? ceva crapaturi nimic?:D
|
Quote:
|
la treaba cu antigelul;ai mai rezolvat cv?
din ce stiu eu daca iti consuma si antigel frumul trebuie sa fie destul de alb si sa iasa mult. |
Quote:
|
bafta si cu masina ta la primavara le scoatem la o sedinta foto:X
|
Quote:
|
Quote:
|