Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Scirrocco 2.0 TSI R-line (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/328468-scirrocco-2-0-tsi-line.html)

94mns 14-01-13 21:43

Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line

Da,un R in plus ! Am observat de foarte mult timp chestia asta,dar n-am mai putut edita numele topicului.

vinyl 14-01-13 21:46

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5319397)
Da,un R in plus ! Am observat de foarte mult timp chestia asta,dar n-am mai putut edita numele topicului.

Totusi n-ai de gand sa incerci sa dregi putin lucrurile?

94mns 14-01-13 21:50

N-am ce sa dreg,voi ati exagerat foarte mult ! Voi m-ati facut sa postez unele chestii,chiar nu aveam de gand sa fiu asa arogant,nu am de ce,si in legatura cu masinile familiei,nu am de ce sa ma laud pe un forum unde nu avem absolut nicio legatura in viata reala(cel putin eu),doar niste "prietenii" daca le pot spune asa,si astea virtuale,si nu cred ca era cazu' sa pun un sticker pe masina daca nu beneficia de vreo modificare din parte firmei respective.

94mns 14-01-13 21:53

De unde veniti ? Nu aveti ce face,decat sa va faceti cont pe un forum sa cititi 10-15 pagini si primul vostru post sa fie unul inutil ??

EDIT : Da,a sters postu' :)) !

vinyl 14-01-13 21:55

Ce-ai de gand sa mai modifici la masina in perioada urmatoare?

robertd 14-01-13 21:56

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5319403)
Totusi n-ai de gand sa incerci sa dregi putin lucrurile?

ba da de dragul topicului mai sparge 4-5000 euro intr-o vacanta exotica cu pitipoancele...
ce dracu ma baieti va obositi atat???chiar credeti ca merita????eu unu nu cred asa ceva...

Ciosmi 14-01-13 21:57

Eu si majoritatea ti-am dat un sfat. Decat sa continui sa-l ataci pe x,y...mai bine pleaca putin capul,citeste 1-2 despre TSI,vezi ce ii mai poti face,abia apoi faci update.Roaga pe cineva sa stearga ultimele 10 pagini,sau cate sunt, de offtopic.
Ai posibilitati nelimitate pt motor.

robertd 14-01-13 21:58

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5319415)
De unde veniti ? Nu aveti ce face,decat sa va faceti cont pe un forum sa cititi 10-15 pagini si primul vostru post sa fie unul inutil ??

EDIT : Da,a sters postu' :)) !

da am sters postul ca astazi si-a facut si fratemiu user name aici si nu am fost atent sa vad ca nu sunt logat cu numele meu...dar....m-am revansat punandu-l inapoi nu????merit si eu o tura cu super masina ta acum???? :D

DEVIL's Style 14-01-13 22:01

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5319418)
Ce-ai de gand sa mai modifici la masina in perioada urmatoare?

Sticker "monster" pe luneta [ asta e succesorul stickerului NIKE ]

94mns 14-01-13 22:01

Quote:

Originally Posted by robertd (Post 5319420)
ba da de dragul topicului mai sparge 4-5000 euro intr-o vacanta exotica cu pitipoancele...
ce dracu ma baieti va obositi atat???chiar credeti ca merita????eu unu nu cred asa ceva...

Pentru ce a fost nevoie sa iti faci alt cont si sa postezi "ba da de dragul topicului mai sparge 4-5000 euro intr-o vacanta " , apoi l-ai sters si acum intri pe contul tau si postezi acelasi lucru :)) ! Nu inteleg care e problema ta ?!
EDIT : Ooo..esti adevarat ! Bravo.

Urmatoare modificare o voi face in martie,jante!La motor deocamdata nu mai vreau nicio modificare,si acum e cam mult pt. un incepator,zic...!Am de aproape un an permisul,nu am nevoie de mai multa putere!

vinyl 14-01-13 22:03

Comanda acum jantele, pregateste-le si in martie cand da caldura, le pui direct.

robertd 14-01-13 22:05

[QUOTE=94mns;5319432]Pentru ce a fost nevoie sa iti faci alt cont si sa postezi "ba da de dragul topicului mai sparge 4-5000 euro intr-o vacanta " , apoi l-ai sters si acum intri pe contul tau si postezi acelasi lucru :)) ! Nu inteleg care e problema ta ?!
EDIT : Ooo..esti adevarat ! Bravo.

raspunsul la intrebare il ai la 2 minute dupa ce am rescris postul si la aproximativ 5 minute de a raspunde tu.....de ce te grabesti in acuzatii???eu stiu ca tu citesti pe litere ca ti-a platit mamica cu taticu scoala sa nu te mai duci da macar citeste tot si dupa aia raspunde...

94mns 14-01-13 22:09

Nu prietene,nu ma grabesc sa acuz ! Postez de pe telefon,si merge umpic mai greu.

robertd 14-01-13 22:15

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5319443)
Nu prietene,nu ma grabesc sa acuz ! Postez de pe telefon,si merge umpic mai greu.

acum sa fiu rautacios sa te intreb: LA BANII TAI CE TELEFON AI????CHINEZESC???
dar ma gandesc sa ma retrag si sa iti zic bafta la cearta cu baietii eu am si alte treburi de facut...o seara cat mai frumoasa si tie si cateilor tai care spera sa ii lasi sa faca si ei o poza cu masina ta daca iti tin partea....paaaaaaa

94mns 14-01-13 22:17

Am un telefon mai inteligent ca tine.Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning