![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
Quote:
|
Salutareee am gasit acuma printr-o cunostinta un bmw 525 tds de vanzare din 93,full,cu 300k km la 600 de iepuroi.Am cateva intrebari:cam ce consum are?? adica la un mers normal 100-120....cum este cu actele pe bulgaria vs cele din tara?? In rest ce sa zic am citit juma de topic si am fost placut impresionat de masina lui cosmin.Felicitari!
PS:vreau un raspuns daca se poate urgent deoarece masina este ieftina tare si nu prea vreau sa o scap |
Quote:
Quote:
Succes ! |
Multumesc mult de sfaturi.Azi sau maine ma duc sa o vad si daca totu e ok e a mea :D Nu de alta dar m-am cam saturat sa ma zdruncine vechea dacie care cu toate ca e printre ultimele facute e mai varza decat orice masina mai veche.Succes in continuare cu a ta !
|
Arata foarte bine , felicitari !
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
A venit si vremea sa o "infumuram" :lol: Si ca tot s-a oprit si ploaia azi, mi-am vopsit rezerva, ce frumos arata in culoarea asta8) Si o poza facuta cand plictiseala isi spune cuvantul... :D |
Nu te mai certa cu oparitul ala cu pompa nu vezi ca el o tine pe a lui :))
|
Quote:
|
La fel autorizatie dinaia pentru folie am si eu.
Mai ai mult degind sa-l ti pe Bg ? Nu te duci sa til inscri acum cit ai posibilitatea cu "partaju" ? |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Astazi am fost in vizita la un bun prieten care a avut un e34, si s-a dat peste cap cu el, si am gasit niste bielete antiruliu noi cred, dar au fost state de ceva timp, si sunt impecabile, le-am desfacut burdufurile, am pus vaselina noua si le-am montat pe masina, pot spune ca s-a schimbat destul de mult, la treceri gen: bariera/cale ferata" sau gropi mai nasoale, clantaneau, acum s-a facut si mai silentioasa :D:D |
Jantele de pe masina sunt de vanzare in momentul de fata ! 1200 ron, usor negociabil la fata locului, jantele sunt vopsite, roluite, indreptate, nu bat, nu pierd aer, 600 de lei fara anvelope si 1200 cu ! URGENT URGENT URGENT !! Jantele se numesc DOTZ JARAMA, au 8j latime, si et15
|
Eu zic sa te grabesti...e coada mare la toate rar-urile din tara ,dute fati programare ce te costa rar-u + asigurare si 200 ron la notar si gata ai masina pe romania. Oricum la rar dai ceva......sa te bage rpd si sa inchida ochi la unele chesti deci...si cu euro ce sa zic...numai conteaza dal in pui mei atita timp cit nu platesti taxa.Bafta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning