![]() |
Re: O bila/ diverse in week-end ?
gata.....sa facut.....see u there:p
|
daca nu o sa pot veni, imi cer scuze. o sa va distrati fara mine, si o sa ma intelegeti. au aparut niste probleme. merci.
PS: daca nici azi , nici sambata nu pot achita datoriile pe care le am, atunci ramane pe sapt viitoare. inca o data scuze. merci de intelgere. |
Mincinosule, faci antrenament pana saptamana viitoare ca ti-e frica ca te bate Alexutza....
|
i wish...dar ai vazut poate ca si aseara m-am plimbat mult. vreo 2 h, pana sa vin sa vb cu voi . tre sa imi pun niste lucruri in ordine si sa fac curat in viata. si e destul de greu, si nici in weekendul asta nu prea cred ca apuc sa fac ordine. fuck life...
|
asta e viatza bey bogdane, nu e roz...dar are tente de gri:D....ma oftic k nu vii dar ..pm...next time......akuma shtii ce ashtept yo....sa vad cine se mai retrage dak nu vii u:)....
pana diseara aveti timp sa va anuntzati cei kre nu mai vreti sa veniti(lashilor:)) |
nu am zis ca nu vin sigur. am zis ca nu stiu..... daca ajung acolo pe la 7.30-8, bine...daca nu...asta e. next time.
cine sa se retraga? nimeni... |
Quote:
|
sa vezi ce pushtiu iti trag yo tzie:).....ups..ba nu k`mi dai ban:D....cu tine ma int diseara si merem direct akolo...
cu okazia asta...fac un apel ktre celalalt moderator....bha...vin`o cu ea mha:)...k suntem si noi civilizati(cel putin yo cu pushtiu si ink ktiva...sigur....de restu` nu bag mana`n foc:D)...dar sa shtii k o sa fim cuminti...asha k vin`o cu ea...!!!:) pt restu`...ne vdm diseara akolo...:)...sus-kolt stanga:) |
Quote:
|
am fost ...am jukt...ne-am distrat....maine poate deplasare la baieti:)...pardon...adik azi:D
|
nu numai ca am si jucat...dar am si catsigat!!
|
pai si eu am jucat , dat m-au facut toti ! defapt l-am facut si eu pe dragos ca a bagat neagra :mrhappy:
lasa ca ma fac eu mare :lol: |
nu`i bai shantzule...mai merem...te mai inveti...nu`i bai..stai linishtit k nu jukm pe bani:)...jukm de fun:)
|
pai nu am nimic , nu am zis ca sunt suparat , eu oricum jucam la panarama dar trebuie sa mergem o data pe nepregatie , ca parca atunci e distractie mai mare :mrhappy:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:28. |
- Copyright 2026 4Tuning