![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
Foarte faina.. Clean Look
Portbagajul il mai faci negru? Nu te-ai gandit la alte stopuri? Am vazut pe un mk3, ieri niste stopuri faine pe LED. Bafta in continuare. Ce planuri mai ai? |
o sa vina si alte stoape, alte roate, alte capoate!:D:lol: cam astea fac parte din urmatoarele planuri.
haionul nu il voi face negru, o sa las doar plafonu'. in week-end 1.am facut curat in ea cu simtz de raspundere, la interior, aia de la spalatorie in 2 spalari nu au reusit sa faca fatza! 2. sa fact stalpii negrii, folie 3M:D 3. am curatzat jantele, cu benzina, crek ar trebui vopsite, nush unde sa fac asta:( 4. am facut deschiderea la portbagaj, pe un buton secret:D |
hai ca a iesit BELEA ... sa ai grija de ea si poate peste 2 saptamani ne combinam mai multi ( sti tu care e faza cu tramvaiele ) !! :twisted: :lol:
|
arata foarte misto masina,ti`as recomanda sa polishezi jantele daca ai gasi pe cineva uite asa http://www.dub05.com/jpup8h0k.jpg
Felicitari,Bafta in continuare |
salut, am urmarit topicu de la inceput si vreau sa-ti spun k imi place la nebunie ce-ai facut cu masina , e super. Bafta in continuare si sa ai grija de ea
|
Man ... sunt nebun dupa masina ta!E incredibil cat de bine arata.Inca odata felicitari.Ai o masina de invidiat!Super.E foarte frumosa.Poate saptamana asta cand trec si eu prin Bucuresti sa am ocazia sa vad live masina.Belea rau!!!
|
BLONDULE ceva noutati mai ai pentru noi ??? :idea: :rolleyes2 ;)
|
superba masina ;) jos palaria ! succes in continuare si ...nu te supara ca te intreb dar cam catzi bani ai bagat-n ea ? :D
|
volanu i cam no... cam nashpa
|
bravo ma bld-ule...draguta rau scarba ;) ti-am zis si sambata :p
|
vezi ca ai parasolarul la DANY ;) ... ups ..:idea: . sa vb cand plecam vineri incolo !! poate vi si tu maine seara cand stabilim detaliile !! :shock: :rolleyes2 :lol: :twisted:
|
5 Attachment(s)
si cateva oze de la expo p care le-am gasit p forum.
|
Felicitari pentru prezentarea la Tuning Fever:D
Bafta in continuare! |
15 Attachment(s)
cateva POZE si de la fratele TAU cu masinuca ... felicitari ca a iesit bine si spor la restul de modificarii !! 4 Speed Squad is the ONE !! :twisted: :lol: ;) :rolleyes2 :idea: :shock: :lol:
|
eu o faceam shaved peste tot :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning