Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Instalari diverse (https://forum.4tuning.ro/546-instalari-diverse.html)
-   -   Sistemele Noastre Audio (https://forum.4tuning.ro/546-instalari-diverse/3203-sistemele-noastre-audio.html)

cls21b_EVO 21-11-06 05:19

Re: Sistemele Noastre Audio

Dap , l am auzit , era pus pe un kicker kx2500.1 , pe o maxima (nissan) , tin sa mentionez ca era sistem cu valente spre sql , se auzea de nu ai aer..si la propriu si la figurat...
Presupun ca si in materie de sub. intervin gusturile fiecaruia...asa ca dak ti place tie 13w7 sa fii sanatos...mi e nu mi place, nu mi a placut , si nu o sa mi placa vreodata , mai ales ca nu sunt fan SQ ...imi place cum se aude in masinile dedicate SQ , dar nu as investii banii in SQ exclusiv.
A si apropo , de Solo X orice marime..... nici nu vb.... ce i face unui 13w7...
Astea sunt parerile mele...stiu ca nu multi nu sunt de acord...dar e ultimul lucru care ma preocupa ...

bluey 22-11-06 21:57

1 Attachment(s)
Hai sa arat si eu ce am pe aia mika.
Retineti ca este masina de firma (inca) si nu este chiar Van.
SMART 4-2
HUD Sony MP80
2X Infinity Basslink
1 Cond 1Farad Toxic
6(SASE) Tweetere Well (stiu) nu sunt piezo
2X dif Blaupunkt ce au venit cu masina
Cabluri de 1,5 Cm grosime

Andrei Suzuki 22-11-06 21:59

De ce 6 tweetere?

bluey 22-11-06 22:08

Quote:

Originally Posted by Andrei Suzuki (Post 633258)
De ce 6 tweetere?

Merg direct pe HUD si nu mi se pareau suficiente 4.
Mai ales ca cele din spate daca nu le pui si un alt difuzor pe canalele lor (sa vada amplificatorul o sarcina acolo) nu se aud decat foarte slab.
Practic nu am deloc difuzoare in spate :(. Si nici nu am unde sa pun.

pesteimputit 22-11-06 22:28

si nici nevoie de difuzoare in spate nu ai nevoie sa ai.
mai bine cumpara un set de componente calumea in fata si amp micut
(da-i un pm lui saxo si vezi ca avea ceva audison srx la oferta BUNA)

bluey 22-11-06 22:58

Multumesc de info.
O sa trec pe la saxo ca de cand il amenint!!!

Mercury2087 24-11-06 09:01

Cielo
HU : Alpine CDE 9846R
Boxe fata Clarion SRS 1326 (medii+inalte) montate in portiere pe inele custum din MDF
Boxe spate : DLS clasic 457
Amplif: Mac Audio MP 8000
Sub : JL audio 300w 2 bobine
Condensator: doua de 1 farad Dietz
Cablaj: Dietz
Izolare fonica in portierele fata Dynamat Extrem

gamerul 24-11-06 18:41

Salut.
Poti sa pui niste poze ?

bulu 25-11-06 20:18

@Mercury ... scuze ca te intreb da ce cauta o statie mac audio pe un dif JL ...

ReLLaXX 21-12-06 02:43

bulu... Poate cauta fericirea eterna sau gloria nemuririi... daca omul a avut atat... e greu de inteles?

civic_ex 24-12-06 02:23

Quote:

Originally Posted by cls21b_EVO (Post 630829)
Dap , l am auzit , era pus pe un kicker kx2500.1 , pe o maxima (nissan) , tin sa mentionez ca era sistem cu valente spre sql , se auzea de nu ai aer..si la propriu si la figurat...
Presupun ca si in materie de sub. intervin gusturile fiecaruia...asa ca dak ti place tie 13w7 sa fii sanatos...mi e nu mi place, nu mi a placut , si nu o sa mi placa vreodata , mai ales ca nu sunt fan SQ ...imi place cum se aude in masinile dedicate SQ , dar nu as investii banii in SQ exclusiv.
A si apropo , de Solo X orice marime..... nici nu vb.... ce i face unui 13w7...
Astea sunt parerile mele...stiu ca nu multi nu sunt de acord...dar e ultimul lucru care ma preocupa ...

nu compara un difuzor care stie numai sa baraie (Solo X), cu JL-ul respectiv, care este un difuzor extraordinar pt sisteme SQL, SQ. Daca nu crezi, intreaba-l pe fuscobal. Stiu ca parerea mea nu conteaza pentru tine, dar e un forum public, si sper ca nu se supara nimeni ca mi-am oferito.
Iar cel care imi spune mie ca Solo X suna bine, are probleme auditive. Nu de alta dar am lucrat la o firma care a fost singurul dealer autorizat Kicker, si am vandut toate produsele lor, de la comp vr pana la solo-x.
PS: Vb in termeni de SQ, nu spl

civic_ex 24-12-06 02:26

Daca tot sant aici sa imi prezint si eu sistemul:

HU: Alpine 9833
Amp: Audison LRX 1.400, LRX 4.300, Genesis st100
Fata: Hertz Hi-energy hv165, hv70, lpg26na
Spate: MB-Quart Q series (oprite tot timpul)
Subwoofer: JL Audio 12W7

blak 25-12-06 04:07

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 672959)
nu compara un difuzor care stie numai sa baraie (Solo X), cu JL-ul respectiv, care este un difuzor extraordinar pt sisteme SQL, SQ. Daca nu crezi, intreaba-l pe fuscobal. Stiu ca parerea mea nu conteaza pentru tine, dar e un forum public, si sper ca nu se supara nimeni ca mi-am oferito.
Iar cel care imi spune mie ca Solo X suna bine, are probleme auditive. Nu de alta dar am lucrat la o firma care a fost singurul dealer autorizat Kicker, si am vandut toate produsele lor, de la comp vr pana la solo-x.
PS: Vb in termeni de SQ, nu spl

Nu stiu cum se aude muzik la tine in masina... dar daca solo x nu suna deloc ...nu am ce zice.... te asigur ca suna... ar trebui sa pui urechea mai aproape de membrana sa auzi ca suna destul de bine... nu distorsiuni ..si totusi coboara jos... nu e jl => ca e prost nu ?

cls21b_EVO 25-12-06 16:51

civic_ex esti un baiat cu bun simt si d treaba se pare ....din cat am citit pe aici si din cate am auzit ...asa ca iti spun ca atat timp cat vb. in termeni de SQ cu mine...nu ai ce vb.
Nu pt. ca nu cunosc cate ceva si pe acolo , dar pt. ca , nu ma atrage DELOC...
Am ascultat cred ca toate masinile de SQ din RO care au un cuvant greu de spus , mi a placut cum suna...dar atat , nu mi as face niciodata.

Leul 28-12-06 14:41

Saracele masini si creiirii vostri .... sisteme puternice pe masini mici ! bun ... avezi grija ca excesul de bass innebuneste ...

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning