![]() |
Re:
Quote:
Ne intalnim la jumatea drumului... eu vin des in Tg Mures si Oradea. Tinem legatura si dai si tu o fuga intr-unu din astea doua... :wink: |
BMW RULES!desi sunt fan mercedes
|
..prefer o Calibra cabriolet
|
un 325 nu o sa faca niciodata o calibra turbo :twisted:
la un moment dat chiar am vrut sa imi vand masina (calibra) pt a-mi cumpara bmw ( chiar E36, culmea) ... pana la urma am hotarat sa raman la calibra ... am votat calibra aR99bMw trebuie sa nu mai iei totul atat de personal... te agiti prea mult :lol: :lol: :lol: marfa masina ta... sper sa postezi si dupa ce te dai cu omuliber :lol: :lol: |
topicul l-am curatat cat am putut de bine .
cei ce nu si-au putut stapanii hormonii au un avertisment . la al doilea ii propun pentru ban . ne putem lipsii de inteligenta lor. iar cei care isi dau cu parerea cum schimba ei vitezele cand nici nu au carnet ii rog sa ia o carte de colorat sa se calmeze . :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
bravo...ai facut treaba.. macar lasai postu cu site-u de C20LET tuning, e o informatie utila pentru aia care au carnet...
|
Re:
Quote:
|
considera ca ai primit avertisment.
|
Re:
Quote:
|
totusi, eu revin : www.max-boost.co.uk
da-mi avertisment, da lasa adresa online, pt ca este mai mult decat utila! pt cei ce nu au apucat sa citeasca: este vorba de un site dedicat motorului turbo C20LET de pe calibra/vectra. (tuning, si alte informatii) |
Deci... Calibra, clar!
|
mai tata,hai sa ne gandim bine.cand vrei sa faci cerculete alegi un bmw,cand vrei sa ai un sound de motor klumea alegi un bmw,cand vrei ca masina sa se preteze cel mai bine ptr tuning alegi un bmw,cand vrei sa intoarca lumea capul dupa tine alegi un bmw,cand vrei sa agati ceva marfa alegi un bmw.ce sa mai zic mai mult de atat? bmw la orice capitol chiar daca e draguta si calibra.am vazut multe calibra super tunate si vreau sa spun ca nu sunt atat de bune la demaraj precum un bmw.am vazut si demaraj urat de tot la o calibra 4x4 turbo si cu un sofer klumea,apoi acelasi sofer pe un 325 si vreau sa spun ca si el imi spune ca bmw trage mult mai bine.deci bmw fara discutii este mai bun.numai bine :D
|
GABBY_ cre ca ar fi bine sa gandesti inainte sa vorbesti... un bmw 325 a fost facut de 3 ori la rand de un motor SFi 2000 16v (vectra A GT) ... si tuh vorbesti de 325 vs turbo ? :lol: :lol: :lol: nu de alta... eu eram in opel... si ne-am tras de 3 ori pana pe la 220 - 230 si mereu am fost in fatza ! Asa ca as avea rugamintea... daca nu ai nici cea mai mica idee despre motoarele de opel, ia-ti un bmw sa iti agati femeie si nu mai posta aici, unde vorbim serios :lol: :lol:
:peace: |
Re:
dintr-un motor de bmw nu o sa poti scoate la fel de mult ca din 20 let.
ex:v-max a dus motoru la 650 de cai pe dyno.bmw? la aspect ai dreptate. le am pe amindoua si stiu ce vorbesc. iar despre 325 nu are rost discutia,mai ales daca are 4X4 si opel nu e cipat,crede-ma nu are cum sa fie doborita de 2.5 |
:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning