![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Nu am vrut sa fiu f rau dar asa mi'a iesit...oricum fiecare ia in mashina p cine vrea...fiecare isi stie consumul , fiecare isi stie turele la kre schimba... eu unul nu ma stresez nici d consum...nici d cine urk in mashina shi nici d ture binenteles , sunt d parere ca o mashina are ture (4,5,6,7,8 mii) k sa le atingi , binenteles creste consumul , creste uzura motorului dar simti k conduci . PAREREA MEA :pelvic_th !!
|
Quote:
|
Quote:
|
Lasa-ti omul in pace ii stricati voi combinatiile .... omu nu era obligat ...dar na ... asta e ... cat despre stilul de condus ...difera de la om la om ... si daca el nu vrea sa inteleaga ce e mai bine pt motorul lui ... face ce vrea ... in fine ...a fost frumos la IS ... Hai v-am pupat pe portofel :D :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am fost ieri parca ...cu el in masina ..m-a dus pana acas...si e adevarat ...omu chiar schimba in 1200 rpm NO OFFENSE ...dar masina abia se misca...avea intr-a 3-a 30 km/h:rolleyes2 Trebuie o injectie cu adrenalina pt omu asta ...ca de la condus nu prea primeste:lol: |
Hai ca deja vb prea mult de el si se supara :)) Mai schimbati sub !
|
Quote:
Acum k sa fiu sincer...mai sunt momente cand ma plimb prin orash...shi nu ma provoaca nici unu si merg si eu lejer...na nu schimb la 1200 sau la 1500 dar p la 2000 am schimbat ashea ca nu va mai luati d Bogdan_fvj:idea: |
va este ciuda ca voi nu aveti CIELO :lol:
|
Si altceva ce mai spuneti ??? Care mai e viatza??:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
dar asta inseamna sa stai numai in parcare:D :D :D lasal k e baiat bun dar nu tot timpul.... am mers si eu cu el si m-am convins....cu 30km/h avea a patra:D :D |
Cand mai origanizati vre-o intalnire de masini modificate in Piatra ca as vrea sa vin si eu. Decurand mi-am modificat si eu putin Olcitul. m-ar interesa data, ora si locul cat mai precis (sunt din Tg.Neamt).
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning