![]() |
Re: Bz 02 YBM ... My Car !
Voucher, acum a crescut prima de casare, presupun ca si pretul voucherului pe piata........ eu cred ca e cea mai buna varianta daca ai probleme cu rugina si nu numai....Presupun ca daca o sa termini facultatea , te angajezi o sa vrei si tu o masina mai buna...banii pe asta nu o sa ii iei in veci, banii care i-ai lua la rabla :D
In ziua de azi sa ai o dacie veche e rentabil doar daca dai peste una tinuta in vreun garaj si uitata pe acolo :D |
Quote:
rugina are doar de suprafata .... doar in 2 parti are gaurii .... ma vazut masini ..mancate de rugina ...... aripi praguri etc ...si tot a readusi la viata ..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca incepe acuma rabla sigur o sa gasesti aripi la remat.
|
2 Attachment(s)
aripi gasesti sau iti aduc pe comanda la zotec impex pe lunga 222
vezi ca sunt mai multe magazine dacia acolo, deci sa fi sigur ca in asta intrii....de obicei vand doua femei cat despre alta masina stai linistit pt ca dupa ce dai o gramada de bani pe ea, piesele vor fi mai scumpe si nici alea nu stau f bine cu tabla... uite aici masina de prin 95.... |
Quote:
Bafta ! |
salut, draguta masina, te vad mai mereu in weekend, am o intrebare......nu ai probleme cu farurile alea??? ca sunt destul de evidente mai ales aprinse...
|
Quote:
|
in cautarea mea disperata dupa aripi si alte piese ...am dat peste o comoara ... pentru toti dacioti ...
Un prieten de familie mia spus ca are el aripi pentru dacia 1300 ... cand ajung la el si vad ce are raman prost :shock: Omu a avut un piese auto prin '97 '98 care a dat faliment ... toata marfa o are in depozit ... tot ...aripi ... dubluri ..esapamente ... furtune motor chedere usi ... semiaripi ... pasaje spate ...pasaje interioare ....delcouri ...si lista continua cu multe piese .... dar ..DAR ...piesele sunt vechi ...(in genu bune ) ..... de uzina ..de brasov ... si etc .... capote , fete usi , portbagaje , suport faruri ... in general table ...le are de pitesti sau brasov.... nu conex iasi sau etc .... |
Quote:
|
Quote:
|
se vinde dupa masina
Jante renault 18 3 prezeoane ... reconditionate vopsite verde metalizat-plus oglinzi cromate vopsite la cularea jantelor 300 ron Ceasuri plasma - Turometru -Temperatura apa - Presiune turbina (merge si pe "supt" din gatu de lebada dupa carburator" ) 180 ron Toba Sport Curcubeu ... aproape noua ... ne lovita , zgariata , indoita .. 150 ron |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning