Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Bz 02 YBM ... My Car ! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/311669-bz-02-ybm-my-car.html)

giubau_v8 16-04-13 17:42

Re: Bz 02 YBM ... My Car !

Voucher, acum a crescut prima de casare, presupun ca si pretul voucherului pe piata........ eu cred ca e cea mai buna varianta daca ai probleme cu rugina si nu numai....Presupun ca daca o sa termini facultatea , te angajezi o sa vrei si tu o masina mai buna...banii pe asta nu o sa ii iei in veci, banii care i-ai lua la rabla :D
In ziua de azi sa ai o dacie veche e rentabil doar daca dai peste una tinuta in vreun garaj si uitata pe acolo :D

Bz02Ybm 16-04-13 17:45

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 5441928)
Voucher, acum a crescut prima de casare, presupun ca si pretul voucherului pe piata........ eu cred ca e cea mai buna varianta daca ai probleme cu rugina si nu numai....Presupun ca daca o sa termini facultatea , te angajezi o sa vrei si tu o masina mai buna...banii pe asta nu o sa ii iei in veci, banii care i-ai lua la rabla :D
In ziua de azi sa ai o dacie veche e rentabil doar daca dai peste una tinuta in vreun garaj si uitata pe acolo :D

rugina are doar de suprafata .... doar in 2 parti are gaurii .... ma vazut masini ..mancate de rugina ...... aripi praguri etc ...si tot a readusi la viata .....

giubau_v8 16-04-13 17:47

Quote:

Originally Posted by Bz02Ybm (Post 5441930)
rugina are doar de suprafata .... doar in 2 parti are gaurii .... ma vazut masini ..mancate de rugina ...... aripi praguri etc ...si tot a readusi la viata .....

Tu stii mai bine ce ai acolo, ideea era daca se merita sa mai bagi bani in ea sau nu?

Bz02Ybm 16-04-13 18:27

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 5441933)
Tu stii mai bine ce ai acolo, ideea era daca se merita sa mai bagi bani in ea sau nu?

ma gandesc ca daca iau alta tot trebuie bagati bani in ea .. asa bag in asta si o fac calumea ...dar bugetu e redus rau de tot ...

tuner-man 16-04-13 18:34

Quote:

Originally Posted by Bz02Ybm (Post 5441979)
ma gandesc ca daca iau alta tot trebuie bagati bani in ea .. asa bag in asta si o fac calumea ...dar bugetu e redus rau de tot ...

Stai linistit si tine fierul tau ca stii ce ai in el parerea mea. Eu am vazut masina si nu este o masina de dat la casat deci asta ramane optiunea ta ! Crezi ca daca iti iei alta masina sh la 50-60etc. de milioane nu vei baga bani in ea ? Eu sper din toata inima sa o pastrezi si poate ne mai vedem bafta !

Bz02Ybm 16-04-13 18:37

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5441986)
Stai linistit si tine fierul tau ca stii ce ai in el parerea mea. Eu am vazut masina si nu este o masina de dat la casat deci asta ramane optiunea ta ! Crezi ca daca iti iei alta masina sh la 50-60etc. de milioane nu vei baga bani in ea ? Eu sper din toata inima sa o pastrezi si poate ne mai vedem bafta !

pana la urma asta o sa si fac .... ma chinui sa o fac .... .. usor usor... .totusi vreau sa o fac pana pe 11 mai ... vad eu ma inprumut de bani si tot o fac ...

Raul AR-30-BOD 16-04-13 19:50

Daca incepe acuma rabla sigur o sa gasesti aripi la remat.

bv58bar 16-04-13 21:53

2 Attachment(s)
aripi gasesti sau iti aduc pe comanda la zotec impex pe lunga 222
vezi ca sunt mai multe magazine dacia acolo, deci sa fi sigur ca in asta intrii....de obicei vand doua femei

cat despre alta masina stai linistit pt ca dupa ce dai o gramada de bani pe ea, piesele vor fi mai scumpe si nici alea nu stau f bine cu tabla...

uite aici masina de prin 95....

tuner-man 16-04-13 22:22

Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 5442308)
aripi gasesti sau iti aduc pe comanda la zotec impex pe lunga 222
vezi ca sunt mai multe magazine dacia acolo, deci sa fi sigur ca in asta intrii....de obicei vand doua femei

cat despre alta masina stai linistit pt ca dupa ce dai o gramada de bani pe ea, piesele vor fi mai scumpe si nici alea nu stau f bine cu tabla...

uite aici masina de prin 95....

Ascultal pe om ca stie ce spune , eu sincer nu imi vad masina sa ajunga la varsta masini tale , doar cu un tratament ft riguros si repetat. Deci referitor la tabla e o masina ft rezistenta ce ai tu si chiar arata bine !

Bafta !

blondhu 17-04-13 00:25

salut, draguta masina, te vad mai mereu in weekend, am o intrebare......nu ai probleme cu farurile alea??? ca sunt destul de evidente mai ales aprinse...

Bz02Ybm 17-04-13 01:49

Quote:

Originally Posted by blondhu (Post 5442487)
salut, draguta masina, te vad mai mereu in weekend, am o intrebare......nu ai probleme cu farurile alea??? ca sunt destul de evidente mai ales aprinse...

Folia galbena ? ... atata timp cat te lasa cu becuri galbene de ceata .... presupun ca si folia galbena este omologata si legala....

Bz02Ybm 19-04-13 02:09

in cautarea mea disperata dupa aripi si alte piese ...am dat peste o comoara ... pentru toti dacioti ...

Un prieten de familie mia spus ca are el aripi pentru dacia 1300 ... cand ajung la el si vad ce are raman prost :shock:

Omu a avut un piese auto prin '97 '98 care a dat faliment ... toata marfa o are in depozit ... tot ...aripi ... dubluri ..esapamente ... furtune motor chedere usi ... semiaripi ... pasaje spate ...pasaje interioare ....delcouri ...si lista continua cu multe piese .... dar ..DAR ...piesele sunt vechi ...(in genu bune ) ..... de uzina ..de brasov ... si etc .... capote , fete usi , portbagaje , suport faruri ... in general table ...le are de pitesti sau brasov.... nu conex iasi sau etc ....

Bz02Ybm 19-04-13 02:32

Quote:

Originally Posted by Bz02Ybm (Post 5444980)
in cautarea mea disperata dupa aripi si alte piese ...am dat peste o comoara ... pentru toti dacioti ...

Un prieten de familie mia spus ca are el aripi pentru dacia 1300 ... cand ajung la el si vad ce are raman prost :shock:

Omu a avut un piese auto prin '97 '98 care a dat faliment ... toata marfa o are in depozit ... tot ...aripi ... dubluri ..esapamente ... furtune motor chedere usi ... semiaripi ... pasaje spate ...pasaje interioare ....delcouri ...si lista continua cu multe piese .... dar ..DAR ...piesele sunt vechi ...(in genu bune ) ..... de uzina ..de brasov ... si etc .... capote , fete usi , portbagaje , suport faruri ... in general table ...le are de pitesti sau brasov.... nu conex iasi sau etc ....

zilele astea omu o sa imi dea o lista cu tot ce are in gestiune ... si o sa o pun pe net ....

tuner-man 19-04-13 10:41

Quote:

Originally Posted by Bz02Ybm (Post 5444986)
zilele astea omu o sa imi dea o lista cu tot ce are in gestiune ... si o sa o pun pe net ....

E na drace bravo man ! L-am convins pe un prieten si a cumparat o dacie 1300 din ramnic deci curand va mai aparea o dacie in Buzau cat de cat aranjata ! :D

Bz02Ybm 24-04-13 01:01

se vinde dupa masina

Jante renault 18 3 prezeoane ... reconditionate vopsite verde metalizat-plus oglinzi cromate vopsite la cularea jantelor 300 ron

Ceasuri plasma - Turometru
-Temperatura apa
- Presiune turbina (merge si pe "supt" din gatu de lebada dupa carburator" ) 180 ron

Toba Sport Curcubeu ... aproape noua ... ne lovita , zgariata , indoita .. 150 ron

All times are GMT +2. The time now is 09:43.

- Copyright 2026 4Tuning