![]() |
Re: BMW E30 1988 325i
undeva prin cartieru 23 gasesti teava de tot felu, de la antilopa mergi inainte spre centura si aproape de capat-ul strazi (daca nu ma insel) pe partea dreapta este o firma care se ocupa numai cu inox
|
multumesc baieti, acum ramane sa vad cati bani e si ce diametru imi tre.multumesc
|
Salut.Am fost eu azi acolo unde zice GAFTON BMW si teava de diametru 60.3(grosime 2mm) (am inteles ca asta se foloseste pt esapament)este 671.000 metru.Pb e ca se vinde numai la bucata si bucata este de 6 m.Pretul asta e pt teava de inox dar nelustruita.Acum nu stiu cati metri iti trebuie tie pt ca daca nu-ti trebuie mai mult de 3,luam una si o faceam jumate jumate.Uite id-u meu de messenger sa vb : roby_sme
|
Quote:
Am folosit jumate, dami un tel daka vrei sa treci pe la garaj sa iei ceilaltsi 3m pe 1,5m ! ;) YM ID : NamAidiu / TEL : 0766.494.191 :peace: |
ti-am dat add
|
6 Attachment(s)
un ugrade pe care l-a suferit masina, nu e gata dar macar nu mai e uratenia aia de spoiler.Acum imi trebuie si mie o bara de 90 de fata care are sa-mi dea si mie un semn pls.
P.S. Merci KNS :D P.P.S. Stiu k nu sunt in stare perfecta dar la banii care le-am luat sunt mai mult decat multumit, asta k sa va scutesc de comentarii de genu |
oricum sat mai bine decut prima oara nu??
|
eu zic sa gasesti repede o bara de facelift ca arata cam din topor asa :P
|
vezi la uwe ca are un break din 91 in perfecta stare ;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mi-am luat arcuri :D 60/60, maine sper k le voi monta
|
mc mate am si eu o intrebare... este greu de intretinut un bmw ( ursuletz ) ... vreau sa stiu parerea ta pt ca suntem apropiati de varsta si sunt si eu in tanjire de un ursuletz... ms mult !
|
sincer, pentru mine e destul de greu.Nu fac parte dintr-o familie cu bani si nici nu lucrez nicaieri pentru ca abia termin liceul si e destul de greu.Gandestete ca un urs 2.5 consuma, al meu 17 in oras, + k dak iei un urs ieftin vei avea de bagat multi bani in el sa-l aduci pe linia de plutire.Eu am avut noroc k l-am luat printr-un prieten de la un prieten de-al lui si masina vroia sa o tina si a schimbat toate consumabilele inainte sa o iau eu, dar eu de cand l-am luat am bagat peste 600 e in el pt a-l mentine intr-o stare buna de functionare si abia acum m-am apucat de upgradeuri care sunt costisitoare, insa cu sacrificii le voi face pe toate usor usor, k ma voi angaja si eu la vara si avand un venit sigur nu va mai fi atat de greu.Un + mai e k eu lucrez 90% singur la masina si nu mai trebuie sa dau banii si pe serviceuri, insa ia in calcul k e o masina veche si vei avea intotdeauna de facut ceva la ea, insa iti spun inca odata sa nu-ti iei un urs ieftin cu gandul k o sa-l aduci u pe linia de plutire pt k nu e asa.Bafta si sa-ti indeplinesti dorinta de a-ti lua un urs, sper k ti-a fost de folos ce am scris mai sus
|
6 Attachment(s)
Ieri i-am pus arcurile si azi am spalat-o pt poze :D as fi vrut sa o las mai jos dar e bine si asa :D
|
Pune jante pe 16 cu gume cu talon mic si o sa fii multumit
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning