![]() |
Re: Poze Octavia 2 RS TFSI
Ti-am lasat un privat Liviu...
|
Bai fratilor mi-am luat si eu un amarat de BMW 530xd :) ... si nu cred k mai dau nici RS-ul k e fain sa ai si-o benzinara... merge prea fain si nu merita s-o dau park :) mai vorbim si ne mai auzim cu noutati... poze alea alea...
|
Quote:
Ai luat-o noua sau SH ? Cam cat te-a costat daca nu sunt indiscret? |
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos....si deabia astept un thread cu ea...cu detalii...si poze:)
|
Quote:
Ai 2 masini de familie ... si cand ai chef de sportivitate iei RS-u:) Bafta. Astept thread si poze cu BMW |
felicitari pt achizitie bv ....sa o stapanesti sanatos si fara evenimente....bafta!
|
mi-am pus thread la Masina mea BMW: titul lui este: Poze BMW 530xd cu pachet M ... pe cine il intereseaza si vrea sa vada cum arata noua mea achizitie sa intre acolo sa se uite ;)
p.s. scuzati de off topic! |
si ce mai ziceti ca faceti? inca n-am vandut RSul... ;)
|
Bine zicem, bine facem. Astept sa vii cu ea la sb si sa ma anunti pls...poate poate:-P
|
am venit cu ea la sb... tre sa te sun intr-o zii k acum mi-am amintit de u! ;)
|
Salut, am vazut intr-un post ca vroiai sa vinzi toba de rs. La diesel oare se potriveste ca m-ar interesa?
|
Quote:
|
S-a vazut vreo diferenta dupa ce a schimbat-o? Ma efer la sunet si eventual la mers
|
salut liviu ! am si eu o intrebare ptr tine cat iti consuma skoda 2 rs ? cand ii dai in gusa... urban extraurban si mixt ms ! si cand mergi frumos cu ea ! ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning