![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
BMW l.am lasat la 2300e !Noua mea achizitie am dat pe ea 1500e,si din poze se vede ca e cam busita si ruginita .sper sa iasa ceva frumos.
|
3 Attachment(s)
Quote:
De dimineata de la 8:00 pana la 2:30 am muncit la motor...din pacate am uitat sa fac pozele...:cry: Motoru lam trecut de pe injectie pe carburatie.... O sa pun mai multe detalii despre el mai tarziu... Motoru dezvolta cu tot cu Turbo 655 Cp....Abia astept sa ies pe strada cu ea... |
2 Attachment(s)
Am Scapat R35-ul de rugina ..... urmand sa fie trimisa din seara asta la vopsit si sa o scot vineri sau sambata.....
vineri vin si rotile cele noi si bratele,puntea,suspensii,arcuri,discuri frana brembo va fi aplicata 3 straturi de vopsea in intervale de 6-7 ore fiecare .... si pentru ca maine sunt ocupat toata ziua cautand o noua provocare nu voi face nimic la masina |
Quote:
|
2 Attachment(s)
asa arata oka acuma... o sa ma apuc azi de montat bari, faruri si stopuri restu' urmand maine sa fie montat!
tot maine sau cel tarziu poimaine mai trebuie sa ii fac o revizie scurta la motor mai ales si la frane! astept pareri in legatura cu culoarea.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Treaba "reala"...La ce te referi?. Doar se Numeste Masina Mea VIRTUALA.... Dar Hai sa terminam Offuu acesta si sa revenim la subiectul topicului... |
Quote:
|
Quote:
Primu topic-Sa iti prezinti Masina Al doilea Topic-Sa iti faci masina ca in realitate.. Al treilea Topic-E pentru ajutor Si am incheiat subiectul asta..daca mai vrei sa spui ceva Imi zici prin pm ... |
4 Attachment(s)
Cred Ca Am Gasit Ceva Mult Mai Muscle Decat Mustangul :d
Este Un Dodge Challenger R/T ruginit dar vad ca are capota si usa dreapta nou noute si motoru lafel nu a fost folosit mai deloc ... dar cred ca a vrut cineva sa o refaca complet si sa lasat de ea...cred ca a facut o criza de bani:D motoru are 900 hp si vreau sa il ridic la 1000hp daca se poate desigur ps.iese prin capota daia cred ca a cumparat capota aia ... deci o sa fie de munca mult de tot daca vreau sa iasa ceva frumos...m-am gandit si ce culoare sa o fac....o sa incerc un galben bee |
Pfoai sa moara gibilan dar tu Tomas ai 7-8 masini.....
Termini o masina complet si atunci iei alta... |
E mai rau ca service'urile autorizate.Daca la omu ii place sa fie Car Dealer.Hahahha
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning