![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
vreau si eeeeeu... :((
|
deci laure............cand facem sedinta foto...:D
am cosmetizat azi masina... si arata .. bine...:rolleyes2 a si... s-ar putea sa avem intalnire nsl...saptamana asta ;) si sa iti dau sticker ;) cu 4tuning si vb pe mess... nu aici.. ca nu mess aici sau chat :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aveti grija cu jantele CMS .. cica`s facute la turci si ai ocazia sa iei baragladine de jante ... mare atentie ... |
am mers din 96 pina in 2006 primavara cu jante cms turcesti si au fost super ok
|
cine stie poate depinde si de lot unele sunt de mai proasta calitate alte sunt facute bine
|
da... depinde de lot, dar acuma e super greu sa mai gasesti ceva de calitate!!! :(
|
eheeeee.... vorba aia ce e frumos ii place si lu Dumneze.... si ce apreciez cel mai mult la u ca nu minti sau sa te lauzi cum fac alti ai vazut ce s-a intplat cu mercedesu acela cu turbo plm...180 intr-a 3-a...deh...:???: :???:
|
aaaa si apropo de 180 de ce nu le arati la baieti ca si tu ai "dat":rolleyes2 :rolleyes2 ca s-a blocat acul la 180 si ai in bord 200;) ;)
|
Quote:
|
....asa....:):):) ... bun baiat laure :):):):twisted: :twisted:
|
aporpo de spoileru tau, am vazut si pe dacie si da bine. u de unde ai luat matritza? http://pics-00.hi5.com/userpics/400/...492400.img.jpg
|
cu durere`n inima pot spune ca .... chiar da bine pe dacie ... bv DAC`ule ;) prietenu` meu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning