Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

IonutNFS 30-11-08 19:56

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

Multumesc foarte mult de ceasuri vreau sa imi pun si eu un model dar sunt cam noob si nu jtiu cum se desface bordul daca imi poate explica cineva pas cu pas as fi foarte recunoscator !! multumesc anticipat !!

cip77 30-11-08 20:27

nu trebuie sa da-i jos bordul ca sa umbli la ceasuri dandu-l jos te complici prea milt dupa parerea mea.bagi mana sub bord desfaci cablul de la km ,scoti cele trei mufe de la panoul cu ceasuri,in stanga si in dreapta panoului o sa gasesti doua cleme care tin fix panoul,slabestele,apoi scoate ceasurile prin partea stanga a volanului.multa bafta
:rolleyes2

IonutNFS 30-11-08 21:13

Quote:

Originally Posted by cip77 (Post 1895227)
nu trebuie sa da-i jos bordul ca sa umbli la ceasuri dandu-l jos te complici prea milt dupa parerea mea.bagi mana sub bord desfaci cablul de la km ,scoti cele trei mufe de la panoul cu ceasuri,in stanga si in dreapta panoului o sa gasesti doua cleme care tin fix panoul,slabestele,apoi scoate ceasurile prin partea stanga a volanului.multa bafta
:rolleyes2

multumesc am sa incer maine dimineata !!

cip77 01-12-08 19:51

Quote:

Originally Posted by IonutNFS (Post 1895301)
multumesc am sa incer maine dimineata !!

daca ai nelamuriri nu ezita sa ceri sfaturi

daca stiu si pot te ajut.:lol:

Jokerel_2004 09-12-08 12:14

4 Attachment(s)
Ceva de genu zici??
Bordul meu... ultima poza e cu blitz de aceea se vede asa urat....Sper sa va placa...

wu_vladutz 11-12-08 20:06

Hai sa traiesti jocker ... trebuia sa modifici ... " Fostul meu bord " :)
Ai fost la mesteru` ala sa iti faca bordu din nou ?

Uzy_ak_DMX 12-12-08 06:58

Quote:

Originally Posted by Jokerel_2004 (Post 1910838)
Bordul meu... ultima poza e cu blitz de aceea se vede asa urat....Sper sa va placa...

E super tare... felicitari... dar pe mine maa intereseaza mai mult ce neoane ai pus sub etajera.

TM77LDC 13-12-08 00:19

In curand interior de papuc modificat:twisted:

B-32-TYC 18-12-08 03:52

trebuie dat tot bordul jos ptr a umbla la ceasuri ?

B-11-AYG 18-12-08 08:06

Quote:

Originally Posted by B-32-TYC (Post 1927869)
trebuie dat tot bordul jos ptr a umbla la ceasuri ?

nu. doar il slabesti un pic din suruburi.;)

Jokerel_2004 20-12-08 15:05

Are dreptate AYG doar slabit si scoase ceasurile.Pt uzy ak DMX nu sunt neoane sunt 2 placute cu SMD-uri ,leduri super micute care lumineaza super puternic.Sa traiesti si tu mamulea.....

B-04-SVA 20-12-08 19:21

Jokerel ti-am lasat si eu un PM...astept raspuns de la tine...

wu_vladutz 21-12-08 00:34

Quote:

Originally Posted by Jokerel_2004 (Post 1932791)
Are dreptate AYG doar slabit si scoase ceasurile.Pt uzy ak DMX nu sunt neoane sunt 2 placute cu SMD-uri ,leduri super micute care lumineaza super puternic.Sa traiesti si tu mamulea.....

salut, salut jockerel ...
Am si eu o intrebare pt voi ... care are pe cineva in Constanta cu un VW Polo 6N sau Golf III ? Vreau sa fac proba la pompa de vaccum ( care e in portbagaj si se scoate foarte usor..are o singura mufa ) pt ca nu`mi mai merge inchiderea la masina ..
Imi cer scuze daca am intrebat unde nu trebuie, dar chiar sunt disperat :)

ciprianeduard 05-01-09 20:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 682274)
Cine imi poate spune daca pot muta turometrul in locul kilometrajului si invers?... pls astept raspuns...

Chiar daca a trecut 2 ani de la intrebarea ta eu i-ti raspund... se taie partea din spate in 4 parti si dar mai intai se face un sablon de carton pe o forma sa se potriveasca cu toate partile taiate , dupa care se traseaza si se taie : se taie partea din stanga a tabloului (finitia) sa ramina pe pozitia ei , la fel se taie si partea cu turometru si partea kilometrajului dupa care se inverseaza locul si se lipesc inmreuna ( cu poxipol) dupa care se reface cablajul cu niste fire electrice.
Eu am facut asta la ambele dacii ale mele.

Bengy_BLS 05-01-09 21:19

Quote:

Originally Posted by ciprianeduard (Post 1959369)
Chiar daca a trecut 2 ani de la intrebarea ta eu i-ti raspund... se taie partea din spate in 4 parti si dar mai intai se face un sablon de carton pe o forma sa se potriveasca cu toate partile taiate , dupa care se traseaza si se taie : se taie partea din stanga a tabloului (finitia) sa ramina pe pozitia ei , la fel se taie si partea cu turometru si partea kilometrajului dupa care se inverseaza locul si se lipesc inmreuna ( cu poxipol) dupa care se reface cablajul cu niste fire electrice.
Eu am facut asta la ambele dacii ale mele.

stii ca nu scapi pana nu ma ajuti sa imi fac si io
inclusiv ceasurile cu lumina din spate :))
bafta

All times are GMT +2. The time now is 23:26.

- Copyright 2026 4Tuning