![]() |
Prin urmare...sambata pe 26??? :roll:
|
sambata pe 26 vin sa ma bag in seama :) cineva sa propuna locul si ora ca mai departe nu stiu cum procedati. Daca se contacteaza oamenii telefonic pot fi gasit la 0742 238 994.
|
banuiesc ca o sa ne intalnim sambata in livada, la masina de poiana...dar cu ora astept propuneri ca sa poata venii cat mai multa lume.eu vin in functie de voi...
|
eu pot oricand dupa ora 15 :)
|
Hai sa fie 15.00 sa nu fie nici prea tarziu ca e frig ca dreq seara. oricum de dat nu se pune problema...Ramane???
|
pe sambata la ora 15 in livada... din pacate vin fara roti insa pot aduce busonul de benzina ;) care in sfarsit a venit de la augsburg. Asta ca sa am si eu ceva de tuning la mine :D
|
o sa fiu acolo ;)
|
Ramane pe sambata la ora 15 in livada postei!!Ne intalnim acolo!Adica sper daca nu plec la Giurgiu! :( Distractie placuta! :cry2: :peace:
|
Va salut pe toti.
Sper sa ajung si eu Sambata 8) |
ne vedem la ora 15 la livada
se pare ca shi vremea tine cu noi :2gun: :mrhappy: 8) :wink: :wink: |
stiu ca probabil asteptati filmuletele de sambata. Trebuie sa fac un montaj si sa le scot la o dimensiune civilizata ca acum au peste 300 de mega :)
eventual ma cautati la tel si vi le pun pe cd :D |
Poti sa-mi faci un CD
Ne intalnim in weekend sau daca ai timp treci pe la KT Electronics si il dai lui Sorin :pistoles: |
sambata... miscam ceva???
|
Ne vedem, daca vor si ceilalti.
Cred ca o sa vina in Poiana Brasov si cei de la Bucuresti (Speedline) |
si eu pot sa vin ..daca ma motorizeaza cineva si pe mine..:))...locatia banuiesc aceiasi ramane..ora...?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning