![]() |
Re: Opel Calibra GT
Quote:
Nu m-am plans de drumuri da mai intru si eu in subteran mai urc un deal o rampa...... |
pai la jenti limita e 26" parca, nu? :lol: :lol: :lol:
|
Mi se pare mie sau spoilerul fata nu e prea bine aliniat cu aripa?
|
Da e un pic lasat in jos pentru ca modelu asta nu are prinderile de sus sub capota. Jante mai mari de 17'' nu dau bine pe calibre. eu as vrea chiar pe 16'' niste brock b1
|
Si nu poti sa faci cumva sa vina la linie cu aripa?Sa faci tu acele prinderi,sau sa mai adaugi niste fibra de sticla unde se imbina cu aripa si sa lasi prinderile astea.
Ca arata mult prea bine toata masina ca sa o lasi asa,zici ca e ultimul model de calibra de abia iesit din fabrica... |
o sa ii fac niste suporti in spatele numarului ca acum se tine doar pe aripi si deaia e lasata un pic
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti de iesirile astea? merita sa incerc?
|
nu prea se potrivesc pe a ta...astea dau bine pe mijloc, dar la a ta nu prea ai unde sa le pui pe mijloc, ca nu arata bine, dar faci cum vrei :) incearca, sau fa un VT prima data, sa vezi cam cum ar arata, eu zic ca ce ai acum arata destul de bine ;)
|
Problema masinii tale este urmatoarea : distanta intre aripa si cauciuc, acolo trebuie sa nu poti baga un deget , daca tu o lasi mai jos sa fie distanta mica...automat numai poti merge din cauza barilor(cum spunem noi: masina lasata din bari!!! ) deci , trebuie o janta mai mare 18 , 19 sa se ridice masina , atunci o poti cobora din suspensie , si scapi si de distanta intre cauciuc si aripa , scapi si de aspectul neplacut al masinii foarte lungi (calibra) cu jante mici , si spoilerele raman la aceeasi dist fata de pamant!
|
ps: renunta la bandourile d p usi , si la chestia aia rosie de pe rama usii!
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai ai nici o noutate cu masina??:D
|
nu am noutati. am vrut sa fac schimb cu unu de jenti, da nu a vrut. el dadea la schimb ce caut eu Brock b1, da vrea altceva
|
ma gandeam ca daca ai pune numaru un pic mai sus, nu ar arata mai bine? ca acopera ce e mai fain din spoileru ala :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning