![]() |
Re: My car Dacia din 72
Bravo... unul care a gandit... eu m-am ocupat intai de aspect (mare greseala ca acum e stai sa nu o zgarii) dupa care m-am hotarat sa umblu si la partea tehnica a masinii (inclusiv inimioara). Nu te inteleg de ce vrei sa o vinzi, mai bine o lasi la cineva intr-un garaj si o mai scoti la o tura in weekend, pacat mai ales sa o dai pe bucati... oricum masina e bestiala la partea tehnica, de look nu te-ai prea ocupat dar la urma urmei conteaza senzatia pe care o ai cand o conduci
|
daca te uiti mai sus am scris motivu pt care o dau
|
Motivul il stiu, sincer nu se merita, arata mai bine dacioara daca o aranjezi, daca vrei neaparat injectie, baga motorul de pe reno pe dacie, o sa ai ceva de munca dar cred ca la final va merita :d
|
ala de pe renault-ul ala 18 e pe carburatie daca nu ai observat
|
iei jantele si motorul de pe renault si le pui pe dacie :D si rezolvi problema...
|
Quote:
Ma intereseaza pe mine lasa mi te rog id tau de mess ....scuze de offtopic |
Quote:
|
pai mam gindit sa mut totu pe dacie da nu se merita mai bine il fac pe ala
cum e in poze e si in realitate id-u meu este marele_ouu |
boss nu ereai tu aseara pe la tienretului cu inca un baiat in masina?
eu sunt baiatu cu coupe-ul de te-a intrebat ce motor ai pe ea... SUPER TARE MASINA..IMI PLACE LA NEBUNIE!!se infige grav masina...!!! bravo mane FELICITARI!!! |
este cel caruia iam vindut tot ce era pe masina mea numai ca sint identice ,difera doar numaru de inmatriculare .
|
vind masina stoc 700 ron masina e pe numele meu mai are asigurare pina in octombrie si itp pina in luna a 8 a 2009 .
|
8 Attachment(s)
cum arata inainte de dezmembrare
|
Quote:
|
masca de renault o mai ai??daca o ai fa-mi un pret ca poate te scap de ea!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning