![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
ceva exotic o sa fie da in nici un caz skyline
|
Ati vazut ca si-o luat unu din MM un TVR Sagaris, ala da om inspirat. In jur de 50k de lire sterline se vinde in Anglia dar io zic ca s-a ales omu cu un unicat in Romania. Nici nu stiam ca se fabrica si cu volan pe stg. Chiar daca e destul de scump da io zic "ca cu" un Porc 997 TURBO nu dai gres. Aleasa una dintre cele mai bune supercaruri la ora actuala in toate review-urile, daca nu te intereseaza numai imaginea ci si performantele. Jeremy Clarkson de la TOP GEAR si-a vandut Ford GT-u pt un Gallardo(varianta cea mai puternica, cred ca sunt 2 disponibile) si aia ii o masina cu adevarat nebuna.....
|
ma incanta un 997 alb::)
|
997 turbo nu mai are nevoie de prezentare.
totusi un Aston Martin DB9 e mai frumos, numai k nu are aceleasi performante k porschele... |
platforma aia cu gallardo era pe niste strazi de dupa podu' garii. l'a vazut un prieten deal meu cand l'a dat jos, a zis ca i'a dat o cheie, i'a facut niste poze si la urcat la loc.acum vreo 2 sapt parca mi'a zis si mi'am adus aminte acum.
|
Eu sunt proprietarul restului de 4 Brabusuri,are cineva vre-o problema?
|
serios ???
|
3 Attachment(s)
Sper ca va apare shi la noi vreun Ferrari mai nou... ca pana amu au fost doar in trecere..... hmm.. am mai gasit p-acia nishte poze vi le pun shi voua... lolz abia amu am observat calibra aia din fatza la Ferrari
|
este f430 sau f360(modena) ? mie mi pare 430..
|
Vai vai vai petter cum po sa intrebi asa ceva?? e 360 normal.
GTI, GTI nu imi dai si mie un B"a"rabus ce faci cu atatea? Aline, a 3-a poza ii dintr-un Sibiu intr-o realitate paralela nu?:) |
cred ca e din timisoara:D
|
1 Attachment(s)
vreau sa-i arat lui lexani cam ce tebuie sa-i mai faca la ursulet
|
a treia poza e din Roman... am uitat sa precizez, dar era superb beemarul... moama ce tapiserie avea inauntru...:shock:
|
T E N N Y - E, bimmer-ul e superb! Nu l-am vazut prin SB cu toate ca vad ca are nr de SB! Eu inca sunt in dubiu daca sa mai bag bani in ursuletul meu sau sa imi cumpar altceva... Ursuletul este o masina super misto, dar trebuie sa ai si ceva bani sa o intretii si mai ales sa ti-o faci misto! Si mai trebuie sa ai si ceva relatii sa-ti faci rost de spoilare jante si restu ce sa merite! Se zice ca la o masina veche gasesti chestii si la dezmembrari (eu cel putin nu am gasit), spoilare, eleron, jante, interior... care le iei la preturi bune! In fine tot respectul ptr cei care isi cosmetizeaza ursii (si tin sa spun ca sunt putini care o fac cu gust).
|
Eu ti-am aratat poza pentru ca ,din cate am vazut tu ai inceput sa bagi bani in ea (vopsita la turci, stopuri) si m-am gandit ca poate vezi ceva ce-ti place la masinuta si vrei sa-ti faci si tu. Chestea cu dezmembrarile si cu intretinerea ii adevarata,pentru ca si eu am un prieten care are un ursulet si un urs. apropo daca esti interesat,vinde ursuletul pentru piese,are culoarea albastru metalizat(poate-l sti)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning