![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
10 Attachment(s)
am facuto calumea....cred ca are jante prea mari dar cred ca o sa o scot la vanzare...vreau sa ma bag pe drift
Cateva poze cu ea in starea actuala: |
Quote:
Andy urate jante si prea mari... |
1 Attachment(s)
Azi am pus un spoiler gasit la un tovaras lam vopsit si lam pus pe masina...
Miercuri sau joi imi vine body kit, Luna viitoare imi vin niste bucsi sport SI daca am buget niste jante (care ai niste jante de vanzare?) Am inscris-o dar am o intrebare cum fac numere :oops::oops:? |
3 Attachment(s)
In seara asta am luat o decizie delicata..AMG va deveni de curse....
Am montat motoru Urmeaza-UN turbo la motor Un kit de curse Alte jante... Maine ajung toate....sper sa imi ajunga banii Motor Meisel V8 32V-2500$..dezvolta 1800Cp Stock |
3 Attachment(s)
incearca alta culoare pe e30
Frumos amg dar ... cum naiba pui tu motoru pe jos ??? Astazi am primit Jantele,suspensia,discurile de frana si etrierele ;) Jante:600$ bucata Suspensia:5000$ Discuri 450$ bucata Etrierele la fel ca discurile |
3 Attachment(s)
Am terminat si civicu. Am vopsit`o frumos, i`am schimbat si jantele (am pus de 19" sa dea bine cu kitu), i`am montat si kitu care l`am gasit foarte ieftin, 700 euro, i`am schimbat evacuarea, am montat un rollcage si am bagat`o la curse legale. Mi-am gasit si sponsor "Red Bull"
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut mi-am montat suspensia :) si jantele .. Cum sta pe buburuza ?
R.Equinox :O 1800 cp stock ? wtf este o racheta :) |
2 Attachment(s)
proiectul cu crx-ul a fost abandonat, deoarece m-a vizitat un prieten cu un opel calibra si am iesit la o plimbare. la un momentdat, am scapat masina intr-un sant si am facut-o praf.el mi-a propus sa-i dau lui crx-ul si sa tin eu calibra, si eu am acceptat. primul lucru va fi repararea sasiului.
|
3 Attachment(s)
KrYpToN-Arata super..Bv;);)
ebone-Redbull iti da aripiiiii:-P:-P Iulianroscatu-NU prea arata bine cu jantele alea...am eu niste jante oldschool...Si da mototrul are 1800 stock..urmeaza un turbo ce ii ridica puterea la 2400:twisted::twisted: GeO_0pel-Ai de munca la e nu gluma;) Au sosit jantele(sunt deja de vanzare) si astept acum kit-ul |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
A venit Kit-ul...Ma costat 1000$ + transport....Eu zic ca ii sade bine.... MA am in buzunar doar 8000$....sper sa -imi ajunga;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning