![]() |
Re: b 39 tdh
pai intrebam ptr ca sa fiu sigur ca merg si daca se poate si o poza cam cat e de lasata cu arcuri de spate de nova puse pe fata la berlina.daca sunt off scuze
|
Quote:
|
:tenisclap bv bv deabia astept sa vad si urmatorul tau proiect:twisted: .succes in continuare
|
https://forum.4tuning.ro/vbimghost.ph...mg&imgid=11364
MA PRIMITI SI PE MINE CU DACIOARA ASTA ? |
Quote:
|
loale, ii mai tb niste oua kinder pe antena si un nike sau boss (dupa plac) pe luneta si e aproape gata
|
bafta la proiectul cu batranica!!!!!
|
4 Attachment(s)
vand jantele dupa TDH pret 250 eur usor negociabil gume fata 175/ 50 r13 , spate 185/ 55/ r13 + inca 2 gume 185/ 60/ r13
|
vand jantele separat si gumele separat ...... asa vrea cineva?
|
nnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
mult prea scumpe ceva tuning moca .....unde crezi ca se poate face k de obicei o gramada de nebuni si nu mai zic cum deschid tot felul de thread-uri cum ca si-au luat si ei o dacie si ar vrea sa o tuneze ....daca se poate moca ar fi cel mai bine....ei bine eu am un msj pt toti cei care si-au luat dacii si vor sa le modifice cat mai ieftin......"scoteti-le in ploaie sa se tuneze cand tuna"......
|
Quote:
|
mi-a fost un pic foame .....
|
sau mai bine sa isi cumpere o cartela de metrou si sa o tuneze p aia k este foarte ieftin d facut tuning la ea........ :)))) asta e pt toti habarnavistii si cei care renunta foarte repede la un proiect....... bah voi vreti sa faceti ......... plm nu mai zic nimic k sunt prea multi de fapt foarte multi habarnavisti p forumu asta care poasteaza numa ghene de masini........dreaq suntem in 2008 internet gasesti si la wc ......... vedeti atatea poze cu masini destul d placute..... va e greu sa adunati din fiecare ceva si sa faceti ceva frumos la masina? voi puneti numa produse VITAN TUNING p masini le faceti sorcove si le postati aici sa va laudati cu sorcovele voastre .................................................. ......................
|
in concluzie sorcova vesela.............la anu si la multi ani
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning