![]() |
Re: Maşina mea: My Little Corsa [2] 1.4 16v
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astazi am primit si sonda landa ca la momentul respectiv (cand am schimbat motorul) nu am mai avut $ sa o schimb si au mermelito mecanicosii si acum imi da fum ... si nu am mai stat am luat pe datorie o sonda landa ! :D si sa o montez maine poimaine ... nu vreau sa mai am vreo surpriza !
Maine urmeaza si montarea eleronului dupa o spalare daia grava ca plange dupa asa ceva ! |
Lambda, domnu'! :-)
Felicitări pentru ceea ce ai realizat pānă acum! Se vede că ai tras tare! |
Quote:
|
Felicitarile mele Chyry..arata intr-un mare fel..poate dau o fuga pana la tine zilele astea ;)
|
Quote:
|
Cate s-au intamplat de cand n-am mai deshis topicul tau :lol: Bravo man, felicitari! Cand te-o chema opia sa-ti dea "cadou" poate vin si eu :D Arata bine rau masina, mai trebuie niste jante ca sa fie frumos pe exterior.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ats cup? parerea mea ca ar fii cele mai potrivite :D |
1 Attachment(s)
Welcome to the dark side!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Astazi am montat si sonda lambda tot imi da fum tre sa verific injectoariliiii ! |
Quote:
ia fa rost de bani si iale :) si faci treaba de unde ai scos atatia bani mai scoti si pentru jantele astea iale ca sunt tzipla https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...-brock-b1.html bft la proiect PS: nu strica putina maturizare ( asta din ce observ eu pe topic ) |
3 Attachment(s)
Quote:
Daca aveam bani poate poate le combinam ce zici ti le dau pastea ale mele originale de fabrica si 300ron ? ... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning