![]() |
Re: Masina mea...
Golf 2 hatchback,Cutie viteze 5 trepte, Cilindree motor 1.600 cm 3 , 85CP,An fabricatie 92',Jante aliaj,Carburant benzina,Inchidere centralizata,Spoilere Lungi,Sistem audio Panasonic 100Watt
|
Quote:
|
Pai acum ce sa mai zic...sti bine ca Golfu' e a doua Dacie in Romania:)
|
...poi...da...dar daca e sa compari golful cu dacia.......alegi golful din 1986 si dacia din 1999....si dacia e plina de lipsuri:D
|
Quote:
oricum.....pt inceput ii numa bun |
Bah da toti visati la BMW.......
|
lasa sa viseze ca nu au nim ic de pierdut, uneori visele devin realitate :)
i5@k, prima mea masina a fost un polo din `79 urmata de o skoda 120l tot din `79, o dacie si abia de curand bmw. cielo ptr inceput e chiar bun , nu iti mai fa probleme de masina, doar tot 4 roti are. sa o stapanesti cum vrei tu |
... si hai sa fim seriosi un ursuletz nici nu te costa chiar asa mult si crede-ma ca multi vor avea ciuda pe tine cand pleci de la semafor sau cand faci un burn :)
|
Bine dar ptr un incepator ca tine (I5@k), un "proaspat pilot de curse", este mai bine Cielo.... Cu ocazia asta mai faci si tu cunostinta cu o fata dragutza cu punto :)
|
Quote:
|
rupe-i kilometraju' la cielo.....:D
|
mai bine ii rup kilometrajul la fata din punto :)))))
|
masina mea.....
4 Attachment(s)
este o daciana din `99........
Daca Ai Cap Iese Altfel..dar la asta mai e de lucrat....... m-am tot gandit sa o schimb dar o mai tin putzin...... Acuma va las pe voi sa-mi ziceti daca va place......sau ce o face mai frumoasa si unikata:D |
Re: masina mea.....
Quote:
|
Nu arata rau dacia...:).Sa te tzina tabla...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning