![]() |
Re: Masina mea: Opel Corsa C - Euro Style
Quote:
|
Cum ce? Sa franez mai eficient pe zapada ... de-a latu :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Exact. Este suspensie TaTechnix cumparata de la Dani3l din Craiova(are topic pe zona comerciala suspensii auto)
|
Salut salut.Imi place cum merge treaba,te ti bine de masina. Eu sunt RFL-ul,ne-am intalnit acum 2-3 zile pe la hale pe acolo,la semafor,la tine banuiesc ca duduiau basii:D Eu eram cam murdarici,pe modul de iarna si prea ocupat cu serviciul...O intrebare am ca de asta am ajuns pe aici.Vineri ma duc sa vad niste jante cu buza si vroiam sa te intreb daca sti prin ploiesti vreun atelier care poliseaza buze,ca tu le mai ai cu astea. Multumesc mult si spor la treaba cu masina,in primavara,vara vin si eu complet schimbat sper,fara prostiile alea de sticker-bomb de sincer nu-mi placeau nici mie:-) Bafta !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Let it drift! Poza de sezon :D
|
De unde cumpar si eu un flame-thrower? (aruncator de flacari) :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Oricum, am inteles ca sunt mari sanse sa strici motorul in timp cu flame throwerul (daca il folosesti des, evident). |
Quote:
|
Merge mai bine iarna, daca ai zapada multa in spatele masinii o topesti fara probleme :D :lol:
|
Da, vroiam asa pentru distractie. Chiar cu Cobra am vbit.... nu recomanda. Uzura motor, afuma bara.... numa belele deci :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning