![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: supape Bov : Forge, Hks incepand de la 86 euro - discount special 4TuningRO 5%
Intreaba dealerul
|
Re: supape Bov : Forge, Hks incepand de la 86 euro - discount special 4TuningRO 5%
salut as vrea sa stiu pentru un passat 1.9tdi de 131 cp cat este chitul cu totul si dc include si montaj si unde anume in tara . multumesc anticipat
|
Kitul Bov pentru 1.9 tdi costa 373 euro si nu include montajul in acest pret.
|
vedeti ca toate mesajele care trebuie sa le primiti voiii,le primesc eu.ms.
|
pt o skoda 2 rs?supapa dar sa faca zgomot nu gluma
|
Skoda Octavia 2RS - supapa Forge atmosferica pentru masini fara modificari ale presiunii in turbo 82 euro sau supapa Forge atmosferica pentru masini cu modificari ale presiunii in turbo 317 euro.
|
pt un audi 1.8t 150cp cu chiptuning in 190cp ce kit bov atmosferic ai? ce tip de valva? ce pret ? asiguri montaj?
as dori ceva reglabil .. ca sa nu pierdem performanta ... |
Pentru Octavia 2 diesel 2.0L 140cp se pote un pret si daca suporta turbina mea fara sa apara probleme .Multumesc anticipat
|
Quote:
|
pt un volvo 2.0 turbo benzina???ce pret?vine kit??sau doar supapa??
|
Re: Supape Bov : Forge, Hks incepand de la 86 euro - discount special 4TuningRO 5%
T-freak - pentru 1.8 T s-a mai raspuns de vreo 10 ori in paginile anterioare.
rocovectra - inca nu a aparut nimic pentru aceasta motorizare naka66vio - ma bucur sa observ ca nu stii ce a facut cel ce ti-a modificat masina , oricum raspunsul este DA. Montajul nu il asiguram in cadrul firmei. adamitza - ai primit deja raspuns |
Re: Supape Bov : Forge, Hks incepand de la 86 euro - discount special 4TuningRO 5%
[QUOTE=RacingNick;1104585]
rocovectra - inca nu a aparut nimic pentru aceasta motorizare Te rog nu ezita sa ma anunti daca apare vreo versiune pt motorizarea mea |
salut.. pe un Peugeot 406 1.8i 16V din 98 .. crezi ca merge ? si daca a ai ceva pt ea ? multumesc
|
Quote:
|
[QUOTE=ZoliaT;606127]supape Bov (Blow-Off Valve) : Forge, Hks incepand de la 86 euro
discount special pt utilizatorii 4TuningRO de 5% daca spui "Am citit pe 4tuning" Pentru informatii suplimentare : RacingNick Tel : 021.314.74.37 , Mobil : 0747.50.77.52 , [email protected] poti sa-mi dai date concrete despre felul in care se modifica performantele motorului ? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning