![]() |
Re: My Ride ........B 860 HMV
8 Attachment(s)
pai nu are rost doar sa le vopsesc , mai bine le las asa pana ma apuc de stopuri pana una alta din lipsa de ocupatie astazi am facut si camberul pe fata , primele 2 poze sunt din prima tentativa , iar celelalte poze sunt cu finalul , mai ramane sa imi fac geometria pe fata ca ma sacaie volanu ca sta intr-o parte de cand am pus gumele de vara ( treage putin stanga ),ca prima impresie volanu merge mai usor acum
|
2 Attachment(s)
ca tot venise iarna
|
1 Attachment(s)
low and slow
|
arata foarte bine masina,imi palce mult :-)
|
Am vazut parca,un anunt cu rotile de vanzare,erau ale tale? La ce anume te-ai gandit pentru viitor? Bafta cu masina,imi place,am urmarit toate etapele din umbra,dar nu am scris niciodata. Te salut!
|
Da ale mele sunt , momentat sa le dau si dupaia o sa vad ce iau, am mai multe variante din care sa aleg
|
17 Attachment(s)
diverse............
|
arata foartebine masina vreau si eu una casi altau :D
|
pai ce mai astepti? apucate de construit :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
facem KM ..............
|
7 Attachment(s)
a trecut si anul asta si masina a luat alta forma, evident va urma un nou proiect pe baza modelului facelift, momentan masina arata asa............
|
Frumoase şi de bun gust modificările dar observ că eşti un pic nebun. :lol:
După atāta muncă, ai trecut la Ph2?!:shock: Cu Ph2-ul ce ai să faci, ce modificări doreşti să-i aduci? După părerea mea, Ph1 este mai interesant deşi este mai din topor dar cu modificările tale, chiar ieşise ceva deosebit. |
5 Attachment(s)
momentan sa adun toate piesele sa fie completa si apoi vedem ce modificam , am mai facut rost de o grila de PH2 de export si ma gandeam sa o modific pe asta , farurile vreau sa le remodific iar devil-eyu va suferi si el modificati , pe langa asta deja am dat un prag jos ( urmeaza si celalalt cand o sa am timp ) si multe altele , probe cu fete de usi de Duster si asa mai departe
|
8 Attachment(s)
mai schimbam si noi una alta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning