Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile Voastre Preparate de XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/2605-masinile-voastre-preparate-xxdadixx.html)

killerhitman2002 29-06-05 19:40

sal fratzilor...pt cine vrea tuning...sugerez sa intratzi p virtual tuning, la \"desene facute de mane,postare la comanda\"...sunt facute d mana...dar merita sa va uitatzi... :wink:

WRC-rulez 06-07-05 19:23

PT DVD

1 Attachment(s)
Frate , ti-am facut ce am putut , nu uita k sunt un incepator ... (sper sa nu se supere dadi da m-am gandsti sa-l mai ajut )
sorry , petnru geamurile PREA fumurii

Skillzu 06-07-05 19:32

bah..tuh esti petarda.....???sa mor yo...in primu; rand nu-ti recomand sa te prinda dvd-u.... :twisted: si e prea naspa....IDEEA E K AI GRESIT TOPICUL...IARRRRRRR
Lasa-l frate .... n-ai cu cine sa discuti , i-am sters N posturi , i-am facut topic mare .... sa vada ce si cum ... n-ai cu cine ..
sant0s

EvLSant0S 06-07-05 19:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

Originally Posted by \"maskt\"
maaaaaaaaaama ce-mi place masina te-am vazut cu ea pe strada si vreau sa-ti zic k am ramas uimit de cum pleaca dupa loc si imi place galagia pe care o face.cea mai tare SUPER NOVA dupa mine.bv men chiar imi place....scaune sparco,frane pe disc pe spate,jenti super...ce sa mai zic BRAVOOOOOOOOOOO tineo tot asa si sa n-o schimbi...nu stiu dak ai si neoane k ar da foarte bine unele albastre dedesupt si in masca...hai bafta in continuare si iti recomand sa fi si mai fioros decat esti la semafor :wink: nu uita:NEOANE

:oops: 10x :twisted:

Lucian .... ai pus neoanele ? :lol:

sebi{ 06-07-05 20:20

tot io

2 Attachment(s)
io acu postez peste tot sa nu ma injuratzi dar vreau sa vad ce se poate face din jucaria mea

xxdadixx 06-07-05 23:26

Io nush ce mai vrei tu pe meganu ala ca in afara de jante si folie nu-i lipseste nimic, poate un cip tuning si muzica :D

sebi{ 07-07-05 08:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Io nush ce mai vrei tu pe meganu ala ca in afara de jante si folie nu-i lipseste nimic, poate un cip tuning si muzica :D

muzica este ceva dar de restu nu am bani :D

tng 08-07-05 15:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"

pai poate ca vrea alte spolere/praguri/sticker (sa-l scoti pe ala care il are si sa-i pui altu),alta culoare pe masina,trese.Mai ar fi :roll:

Master_of_Ice 08-07-05 18:20

5 Attachment(s)
Ma poti ajuta cu un tuning la jeepul asta? as vrea daca poti sa o faci neagra..in rest faci cum crezi tu..

tekno 08-07-05 19:04

1 Attachment(s)
sincer... yo asha l-ash face ca in poza de mai jos :twisted: extreme off road baby :twisted:

ca sa i-l faca in photoshop ar trebui o poza in care mashina sa fie mai curata :wink:

Master_of_Ice 08-07-05 19:45

4 Attachment(s)
Eu ma gandeam la asa ceva..ma rog, nu exact dar mai street decat off-road in orice caz, mai ales ca eu nu sunt fan off-road si o sa merg mai mult prin oras cu masina..
si nu se poate face nimic cu pozele? :(

HoricutzWSR 10-07-05 19:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Master_of_Ice\"
Eu ma gandeam la asa ceva..ma rog, nu exact dar mai street decat off-road in orice caz, mai ales ca eu nu sunt fan off-road si o sa merg mai mult prin oras cu masina..
si nu se poate face nimic cu pozele? :(

incerc eu ceva .... :oops:

sandrin 04-08-05 16:58

1 Attachment(s)
Salut Allz , Sunt nou pe forum :wink: , sper sa ma imprietenesc cu toti de aici... si sa ne intelegem.... As vrea si eu un tuning pentru loganul din poza.... :lol:

Multumesc ! :P

Bla..bla

tekno 04-08-05 17:46

tuning?
pune suspensii sport, ushureaza volanta, pune un ax cu came cu unghiuri mai mari, ushureaza pistoanele, o turbina acolo, frane... :roll: :lol:

a. da... datzi foc ba!

Ju!ceD 12-12-05 08:41

1 Attachment(s)
XxDADIxX bagate la asta :)

All times are GMT +2. The time now is 03:27.

- Copyright 2026 4Tuning