![]() |
sal fratzilor...pt cine vrea tuning...sugerez sa intratzi p virtual tuning, la \"desene facute de mane,postare la comanda\"...sunt facute d mana...dar merita sa va uitatzi... :wink:
|
PT DVD
1 Attachment(s)
Frate , ti-am facut ce am putut , nu uita k sunt un incepator ... (sper sa nu se supere dadi da m-am gandsti sa-l mai ajut )
sorry , petnru geamurile PREA fumurii |
bah..tuh esti petarda.....???sa mor yo...in primu; rand nu-ti recomand sa te prinda dvd-u.... :twisted: si e prea naspa....IDEEA E K AI GRESIT TOPICUL...IARRRRRRR
Lasa-l frate .... n-ai cu cine sa discuti , i-am sters N posturi , i-am facut topic mare .... sa vada ce si cum ... n-ai cu cine .. sant0s |
Re:
Quote:
|
tot io
2 Attachment(s)
io acu postez peste tot sa nu ma injuratzi dar vreau sa vad ce se poate face din jucaria mea
|
Io nush ce mai vrei tu pe meganu ala ca in afara de jante si folie nu-i lipseste nimic, poate un cip tuning si muzica :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ma poti ajuta cu un tuning la jeepul asta? as vrea daca poti sa o faci neagra..in rest faci cum crezi tu..
|
1 Attachment(s)
sincer... yo asha l-ash face ca in poza de mai jos :twisted: extreme off road baby :twisted:
ca sa i-l faca in photoshop ar trebui o poza in care mashina sa fie mai curata :wink: |
4 Attachment(s)
Eu ma gandeam la asa ceva..ma rog, nu exact dar mai street decat off-road in orice caz, mai ales ca eu nu sunt fan off-road si o sa merg mai mult prin oras cu masina..
si nu se poate face nimic cu pozele? :( |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut Allz , Sunt nou pe forum :wink: , sper sa ma imprietenesc cu toti de aici... si sa ne intelegem.... As vrea si eu un tuning pentru loganul din poza.... :lol:
Multumesc ! :P Bla..bla |
tuning?
pune suspensii sport, ushureaza volanta, pune un ax cu came cu unghiuri mai mari, ushureaza pistoanele, o turbina acolo, frane... :roll: :lol: a. da... datzi foc ba! |
1 Attachment(s)
XxDADIxX bagate la asta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning