![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
14 martie, ora 21:00 in parcarea de la stadion si de acolo vedem noi :D
|
Sper sa ajung si eu, depinde de Bogdan daca nu merge la servici.
|
Aprilie 2007
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si pt Bad-Guy: Te rog nu mai fa off-topic pe aici...dak vrei sa le raspunzi este topic de provocari ...sunt sigur ca lumea abea asteapta sa te vada la actiune. Am spus pe pagina cealalata ca nu mai tolerez off-topicu... Deci pana una alta... Hold Your Horses!!!! Quote:
|
Scuzati, 14 Aprilie :D
Hai mah Bogdane ce naiba .. doar vii cu masina nu pe jos. :( |
nAAA...foarte fain...daca nu am internet si telefon pe cosmote...nu mai am cum sa comunic cu voi.........De data asta ratez intalnirea ...........asta este...ma sper sa facetzi ceva poze......
|
Pt SNAP7 astea-s jantele: http://www.pneus-expert.ro/products_..._293_0-P36.php
|
Quote:
Eu cred ca ai castigat cv tricou si la concurs de ghicit jante :-P |
Alea-s jantele de pe 206-le rosu si cel negru ce au fost aseara la intalnire:p...ziceti si voi sa stie lumea cei cu ele
Mai incolo o sa punem si pozele facute ieri |
Chiar daca nu s-au incins cauciucurile aseara, a fost o intalnire placuta...astept next event...in urmatoarele 4 saptamani :(
|
io zic ca sor incins o tzara cel putzin io si cu bad guy nu neam lasat fara o mica tura de fortza."nu a fost rau de inceput"
|
14 Attachment(s)
Quote:
Uite pozele de la intalnire...facute de Kedy(deci pe el sa-l certatzi pt claritate) :D eu doar le-am uploadat |
Na faina intalnire..... Un 10 pt Poze....asa cum sunt..sunt bune si alea.....MAcar o fost fainnn...??? BAgatzi detaliii ...ca yo am fost absent(din pacate :( ....) !!
|
a fost frumos......dar pt data viitoare promit sa-i provoc mai tare k sa incinga shi cauciucurile............:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning