![]() |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
175/65/R14 de iarna la ce preturi ai?
|
1 Attachment(s)
Quote:
acestea sunt preturile mele pentru dim ceruta daca gasesti ceva, imi spui si in 6-7 zile sunt in Bucuresti coloana verde/rosie iti spune cate mai sunt pe stoc in acest moment la ei iar pretul este in euro Bogdan |
spune-mi si mie te rog ... ai ceva 195.60.15 pentru iarna. in special ma intereseaza fulda montero, 2 bucati.
|
Salut
Ma intereseaza si pe mine, daca ai pe stoc 2 anvelope 205/50/16 sau 195/50/16 de iarna. Multumesc. Eventual daca poti sa-mi dai un mesaj pe mail la [email protected] ca intru mai rar pe forum. Multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
alege din tabelul de mai jos, Bogdan |
2 Attachment(s)
Quote:
vezi daca gasesti ceva interesant in cele doua tabele....din pacate pe dimensiune asta, este tot ce am gasit Bogdan, |
anvelope pe 20 ai cu talon 30 sau 35?
|
Quote:
DA am cu 20 de inci si cu talon de 25, 30 35...etc spune ce dimensiune cauti defapt Bogdan |
ma ntereseaza 2x 305/30/20
2x 255/35/20 |
sal, ma intereseaza si pe mine 2 bucati de iarna 225/55/16, ms
|
Salut! 205/45/17 ce ai? si al ce preturi ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
ai un tabel mai jos cu tot ce am gasit pe dim ceruta... coloana verde/rosie iti spune exact cate mai sunt disponibile in acest moment la ei...la noi in 8-9 zile...poate si un pic mai mult acum cu sarbatorile si cu nebunia pachetelor care navalesc peste noi... altfel Sarbatorile cu bine Bogdan |
1 Attachment(s)
Quote:
ai si tu un tabel mai jos cu tot ce am gasit pe aceea dimensiune de iarna... coloana verde/rosie iti spune exact cate mai sunt disponibile in acest moment la ei...la noi in 8-9 zile...poate si un pic mai mult acum cu sarbatorile si cu nebunia pachetelor care navalesc peste noi... altfel Sarbatorile cu bine Bogdan |
4 Attachment(s)
Quote:
am urmatoarea problema: - daca introduc in baza de date cele trei valori la varianta propusa de tine cu 305/30/20 nu-mi da nici macar un rezultat - daca scot "30-ul" ai deja doua obtiuni (vezi attach) - daca scot "305-ul" si las 30 si 20 iaras gasim...lucruri nu stiu ce sa-ti spun daca tu esti sigur 100% ca aceasta dim se face, inseamna ca eu, nu o am...dar inclin sa cred ca nu exista...poate ma insel in schimb pentru 255/35/20 ai de unde alege... bafta si Sarbatorile cu bine Bogdan PS: coloana verde/rosie iti spune cate mai sunt disponibile in acest moment...la ei, la noi in 7-9 zile din momentul unui avans PS 2: in poza este un maxxis... |
Salve ! Ce ai de vara inalta performanta pe dimensiunea 235/35/19 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2026 4Tuning