Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320- (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/255504-e36-reinviere-ag-92-top-bmw-320-a.html)

MIHAI_NEBUNU 24-07-11 12:46

Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4483875)
Las pozele sa vorbeasca............. ::lol::lol::lol::lol: :shock::shock:

asta cu 325 turbo e baza zau asa

Marian_nebunu 24-07-11 12:52

Radule esti fortza bo$$ :)))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: =)))))))))))))))))))))))

Dumnezeu sa-i ierte e cel mai tare :))))

si a mai fost tare o faza...

Vinerea asta am fost cu "baietii" prin diverse locatii...dupa cateva "actiuni" :D...unui tovaras comun ii se strica grupul :)))

La care Radu se duce la el si ii spune : "MELCULE DESCHIDE FRATE CAPOTA CA TI-L REPAR EU"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eram pe jooooooos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

radu_bmwe36 24-07-11 13:16

:lol::lol::lol:

asta a fost caterinca dinaintea schimbariii majore care o va suporta masina...:peace:

restu e cancan ! :paper:

Marian_nebunu 24-07-11 14:24

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4484082)
:lol::lol::lol:

asta a fost caterinca dinaintea schimbariii majore care o va suporta masina...:peace:

restu e cancan ! :paper:

abia astept sa pui grupul ala de ti-am zis eu :D

ozn_yakuza 24-07-11 22:50

si unde pune grupul...acolo in partea stanga la far?sub carcasa de la filtru :lol::lol::lol: ????????????????

radu_bmwe36 25-07-11 06:32

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 4485130)
si unde pune grupul...acolo in partea stanga la far?sub carcasa de la filtru :lol::lol::lol: ????????????????

In bidonasu de la apa:))))))

NebooNu 27-07-11 22:02

un nebun...
nu
doi nebuni....
:))

gbrheaton 27-07-11 22:05

nebunu de radu face cat 2 :))

radu_bmwe36 27-07-11 22:07

azi i-am schimbat alternatoru, i-am pus pompa de benzina noua si ma sui in el sa ma duc la benzinarie...bag benzina incep si ii dau :shock::shock::shock: MASINA IESE PE LAT GRAV si tragea la fel de grav ..simteam din ce in ce mai tare miros de benzina...uitand ca n-am prins colierele la furtune... la pompa:)))) cu bancheta scoasa incepe si sare benzina pe mine=)))))) sarea benzina din furtune mai ceva ca fantana arteziana de la unirii:))))))....incep si ii dau 1 - 2 - 3 -4 ...-5 incep rad ma simteam din ce in ce in ce mai bine nu ma mai saturam de el:))) m-a apucat damblaua si incep si fac slalomuri:)) undeva la semafor la palatu copiilor ii tai fata lu un mos cu taxiu si in spate avea o gagica buna rau de tot=)))) deschide asta geamu langa mine si ma intreaba" TE SIMTI BINE MA DE CE AI FACUT?" la care-i zic=))) DA BRE MA SIMT MAXIM:peace: ....si sa vezi ca ma simt mai BINE :)) iau bmw'u pe burn sa ma vada fata asta =)))))))) SI IA-L PE BURNNN SI DAI FUM SA NU SE MAI VADA NIMIC IN SPATE =)))))))))))))) a inceput aia sa rada a inceput si mosu :)))):peace::peace::peace:pe urma ia-l pe vacaresti ...tot vacarestiu era al meu :| ....slalom printre toti la viteza ma simteam atat de bine incat radeam ca prostu singur in masina=))):)))):)) dar senzatia e UNICA :)) ajung la semafor la mine in cartier si raman fara benzina....in spate garda de la rutiera cu girofare puse...=)))nino nino ...unde p...a mea sa ma duc da-te jos si impinge-o =))) =)))))

B-70-KKL 27-07-11 22:13

tareeeeeeeeeeeeeeee asta varuleee
turboooooooooooooo:-P

B-70-KKL 27-07-11 22:16

Quote:

Originally Posted by B-70-KKL (Post 4492035)
tareeeeeeeeeeeeeeee asta varuleee
turboooooooooooooo:-P

eu nu mai zic de curatenia mea din instalatia electrica si nu mai mergea nici un geam =))

dony ddc 27-07-11 22:25

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4492018)
azi i-am schimbat alternatoru, i-am pus pompa de benzina noua si ma sui in el sa ma duc la benzinarie...bag benzina incep si ii dau :shock::shock::shock: MASINA IESE PE LAT GRAV si tragea la fel de grav ..simteam din ce in ce mai tare miros de benzina...uitand ca n-am prins colierele la furtune... la pompa:)))) cu bancheta scoasa incepe si sare benzina pe mine=)))))) sarea benzina din furtune mai ceva ca fantana arteziana de la unirii:))))))....incep si ii dau 1 - 2 - 3 -4 ...-5 incep rad ma simteam din ce in ce in ce mai bine nu ma mai saturam de el:))) m-a apucat damblaua si incep si fac slalomuri:)) undeva la semafor la palatu copiilor ii tai fata lu un mos cu taxiu si in spate avea o gagica buna rau de tot=)))) deschide asta geamu langa mine si ma intreaba" TE SIMTI BINE MA DE CE AI FACUT?" la care-i zic=))) DA BRE MA SIMT MAXIM:peace: ....si sa vezi ca ma simt mai BINE :)) iau bmw'u pe burn sa ma vada fata asta =)))))))) SI IA-L PE BURNNN SI DAI FUM SA NU SE MAI VADA NIMIC IN SPATE =)))))))))))))) a inceput aia sa rada a inceput si mosu :)))):peace::peace::peace:pe urma ia-l pe vacaresti ...tot vacarestiu era al meu :| ....slalom printre toti la viteza ma simteam atat de bine incat radeam ca prostu singur in masina=))):)))):)) dar senzatia e UNICA :)) ajung la semafor la mine in cartier si raman fara benzina....in spate garda de la rutiera cu girofare puse...=)))nino nino ...unde p...a mea sa ma duc da-te jos si impinge-o =))) =)))))

Ce zi............:lol::lol::lol:

SiLoTh 27-07-11 23:05

ce consum ai scos?:))))

neagk 27-07-11 23:14

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4492135)

Cine se mai uita la consum cand il mananca talpa?:dance:

Marian_nebunu 28-07-11 06:30

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4492135)

iti spun eu....ce consum pt ca acel motor a fost la mine pe masina inainte sa ajunga la Radu !!!

CU 50 DE RONI MERGEAM CEL MAI MULT 50KM !!! (SEMI SPORT - TOT ASA CAND MA MAI APUCAU DAMBLALELE)
CAND II DADEAM COX...IN JUR DE 30-35 DE KM RUPEAM 9 LITRI :))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:55.

- Copyright 2026 4Tuning