![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
Quote:
|
Radule esti fortza bo$$ :)))))))
:lol: :lol: :lol: :lol: =))))))))))))))))))))))) Dumnezeu sa-i ierte e cel mai tare :)))) si a mai fost tare o faza... Vinerea asta am fost cu "baietii" prin diverse locatii...dupa cateva "actiuni" :D...unui tovaras comun ii se strica grupul :))) La care Radu se duce la el si ii spune : "MELCULE DESCHIDE FRATE CAPOTA CA TI-L REPAR EU" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eram pe jooooooos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol::lol::lol:
asta a fost caterinca dinaintea schimbariii majore care o va suporta masina...:peace: restu e cancan ! :paper: |
Quote:
|
si unde pune grupul...acolo in partea stanga la far?sub carcasa de la filtru :lol::lol::lol: ????????????????
|
Quote:
|
un nebun...
nu doi nebuni.... :)) |
nebunu de radu face cat 2 :))
|
azi i-am schimbat alternatoru, i-am pus pompa de benzina noua si ma sui in el sa ma duc la benzinarie...bag benzina incep si ii dau :shock::shock::shock: MASINA IESE PE LAT GRAV si tragea la fel de grav ..simteam din ce in ce mai tare miros de benzina...uitand ca n-am prins colierele la furtune... la pompa:)))) cu bancheta scoasa incepe si sare benzina pe mine=)))))) sarea benzina din furtune mai ceva ca fantana arteziana de la unirii:))))))....incep si ii dau 1 - 2 - 3 -4 ...-5 incep rad ma simteam din ce in ce in ce mai bine nu ma mai saturam de el:))) m-a apucat damblaua si incep si fac slalomuri:)) undeva la semafor la palatu copiilor ii tai fata lu un mos cu taxiu si in spate avea o gagica buna rau de tot=)))) deschide asta geamu langa mine si ma intreaba" TE SIMTI BINE MA DE CE AI FACUT?" la care-i zic=))) DA BRE MA SIMT MAXIM:peace: ....si sa vezi ca ma simt mai BINE :)) iau bmw'u pe burn sa ma vada fata asta =)))))))) SI IA-L PE BURNNN SI DAI FUM SA NU SE MAI VADA NIMIC IN SPATE =)))))))))))))) a inceput aia sa rada a inceput si mosu :)))):peace::peace::peace:pe urma ia-l pe vacaresti ...tot vacarestiu era al meu :| ....slalom printre toti la viteza ma simteam atat de bine incat radeam ca prostu singur in masina=))):)))):)) dar senzatia e UNICA :)) ajung la semafor la mine in cartier si raman fara benzina....in spate garda de la rutiera cu girofare puse...=)))nino nino ...unde p...a mea sa ma duc da-te jos si impinge-o =))) =)))))
|
tareeeeeeeeeeeeeeee asta varuleee
turboooooooooooooo:-P |
Quote:
|
Quote:
|
ce consum ai scos?:))))
|
Quote:
|
Quote:
CU 50 DE RONI MERGEAM CEL MAI MULT 50KM !!! (SEMI SPORT - TOT ASA CAND MA MAI APUCAU DAMBLALELE) CAND II DADEAM COX...IN JUR DE 30-35 DE KM RUPEAM 9 LITRI :)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning