![]() |
Re: DACIA BERINA 1300 TURBO intercooler 1978
momentan dacia mai ia o pauza ca am in renovare un microbuz ce mi-am luat...un transporter VW...t3 care numai ce o iesit de la vopsit si acuma trece si ala prin niste reactualizari..ce imi manaca timpul si banii.
Dar cum termin cu ea revin la domnisoara "DACIANA" s-o fac si mai turbata. am sa pun poze cu toate 3 la 1 loc...DACIANA. MITSU ...si BUS |
plss spune-mi si mie cat de lungi sunt neoanele tale ....cati centimetrii lateral si fata spate...:D
|
Quote:
|
Te-am vazut azi in tracere pe langa pizzeria rustica...ai pus alte jenti?....motorul ''urla''super dar nu stiu..poate mi sa parut mie dar era mai lasata pe partea stanga...si super arata doar cu scaunul soferului-gata de curse
|
da sunt jante de 15 " oZ model ceva mai vechi negre.....mi-o mai zis lumea ca ar sta ceva mai lasata pe stanga......bara de spate tre sa o dau jos si sa o aranjez inca un pic.....ala nu sta 100% perfect si cred ca va fura la ochi....ca dinpunct de vedere de arcuri si telescoape sunt identice si pe stanga si pe dr sunt noi....si la roti la aripi dc masori distanta e aceeasi...
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Masina va fi mai joasa sau ramane asa?
|
Da va fi mai joasa, dar deocamdata nu am timp doar decat de stricta intretinere ca mai am o masina in renovare,si pana nu o termin ,"Daciana" din punct de vedere de inaintare la modificari stagneaza pana cand termin ce am inceput pe cealalta masina.
|
Ultima poza e facuta in zona Odobescu in spate la elim oil?
|
da
acolo am in spate garajul..... acolo mesteresc pe " jucariile " mele. |
super tare masinutza, am si io neste intrebari, motoru e de alpin turbo? cutiade r 5 cu ce modificari ai trantit o sus?, acuma fac si io aceeasi chestie si vad si io optiuni...
|
motorul este de pe renault fuego/18 turbo.,....si cutia la fel este de renault in 5 trepte , nu de renault 5...
la cutie am facbircat suporti la comanda, iar timoneria a fost ceva modificata . trece prin podea are 2 tije, una pe sub (ca la dacie ) si una ce imi intra in cabina prin podea |
salut omu..mai nu poti sa faci te rog o poza..sau mai multe la solutia ce ai gasit-o cu timonerie?(si la suporti)...am si eu o cutie ca a ta...si o tin in garaj ca am puso si nu-mi intra decat in a 2-a cu ceea ce i-am facut eu(nici macar nu aveam idee cum trebuie sa fie)as vrea sa pun cutia asta ca momentan am de dacie 5 trepte...e diferenta mare fata de cea de dacie?adika mai lunga in a 5-a sau na..merita pusa ?ca sincer sunt satul de impovizatii..si vreau sa o scot la capat si eu ..te rog raspunde..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning