Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

blondu_glf 2 19-06-07 14:26

Re: Accidente, tamponari, avarieri

lasa mah ca imi iau eu bullbar si ma fac deschizator de drumuri:twisted: :twisted: :twisted:

sKyNeT 19-06-07 14:27

duminica a fost un accident pe grivitei, un bmw si un cielo. stie cineva ceva despre accident ? nu am avut aparatul sa fac poze :(

Bigu 20-06-07 08:28

1 Attachment(s)
ieri dupaamiaza, troleu 8 cred ca a vrut sa joace un carmagedon....a sarit bordura nou construita rau de tot pe saturn

MIRCAT 20-06-07 09:48

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 957183)
ieri dupaamiaza, troleu 8 cred ca a vrut sa joace un carmagedon....a sarit bordura nou construita rau de tot pe saturn

dupa ce ca sunt handicapati soferii astia de pe troleibuze ca ies din alveola dupa cum ii taie capu(fara sa se uite daca vine ceva;deh au prioritate baietii!) se mai leaga si de trotuare!bah la astia nu le mai ajunge strada!!!

alex_S 20-06-07 09:54

sunt niste oameni inconstienti.....yo merg cu 8 aproape zilnic.... tie si frica sa mai mergi cu ei , park ar transporta cartofi nu oamnei...

mansound 20-06-07 09:54

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 957243)
dupa ce ca sunt handicapati soferii astia de pe troleibuze ca ies din alveola dupa cum ii taie capu(fara sa se uite daca vine ceva;deh au prioritate baietii!) se mai leaga si de trotuare!bah la astia nu le mai ajunge strada!!!

Is destepti tare baietzii astia...deh...poate avea si el vreo treaba mai importanta decat sa se uite pe unde merge...mai stii...

blondu_glf 2 20-06-07 17:25

ai dreptate mirik dar eu intr-un fel ii compatimesc....la cata carne au in frigider si de cate ori si-au sters flegmele de pe parbriz(numa de la mine)....m-am gandit ca nu au solutie de parbriz si de aia nu ma vedeau....

tuner 21-06-07 16:48

azi la stiri un logan bv 69 rau albastru pe centura a iesit de pe carosabil si a luat foc la stiri au zis cica ca avea 170 km/h

Paul 21-06-07 16:57

bv 69 rau, logan verde inchis, are lukian. abia si`a luat carnet`u ... sper ca nu despre el e vorba :!:

tuner 21-06-07 17:13

posibil verde era arsa masina da am avut impresia ca era albastra

Horatiu 21-06-07 17:34

eu vazusem o poza...cu masina lui si stiu ca "rau" la numar da nu mai stiu dak 69...dak de el e vorba e foarte nasol...:(

alex_S 21-06-07 17:37

va spun yo totul...e Lukian_xxx de pe forum...:cry: :cry: ...un prieten foarte bun dealmeu....el este lovit la cap , iar cel din dreapta...are arsuri grave si a fost transportat cu elicopterul la Bucuresti....:cry:.... masina e verde metalizat inchis si nr de imatriculare este BV-69-RAU...

tuner 21-06-07 17:39

4 Attachment(s)
poze de la stiri pro tv la un post local nu mai stiu care erau mai detaliate inclusiv poza cu nr de la masina

Paul 21-06-07 18:10

Din cate am inteles se pare ca el era . sa speram ca scapa, e in spital acum.
Doamneee sa iasa cat mai repede ca sa-l pot strange de gat !

MIRCAT 21-06-07 19:41

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 959979)
Din cate am inteles se pare ca el era . sa speram ca scapa, e in spital acum.
Doamneee sa iasa cat mai repede ca sa-l pot strange de gat !

ce dracu a facut de a ajuns acolo?a fost curba sau ce s-a intamplat?

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning