![]() |
Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma bucur ca ati inteles remarca mea si ca iulian nu sa simtit ofensat de postul meu , intradevar am specificat foarte clar , e o regula generala dar in cazul lui iulian nu ma grabesc sa afirm ceva ce nu stiu , de asta l am lasat pe el sa explice motivul acoperirii numerelor. Ironia face ca la un bmw meeting zonal [ italia] sa apara un bmw 318is [ model destul de rar ] , dar totusi difera la exterior , cat de original e cel vazut de mine sau al lui iulian , numai cunoscatorii pot spune asta , eu sunt fan bmw dar nu cunosc istoria e30 ului atat de bine incat sa ma grabesc in afirmatii [ mai bine prefer sa tac si sa ascult , decat sa debitez prostii]. Anywai , nu ma omor cu ursuletii si foarte putini mi au placut intradevar , printre ele se numara si cel al lui iulian. felicitarile mele
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
salut masina e frumoasa, este cel putin la al treilea motor, si acum 2 ani curgea rugina din ea !
Bafta cu PASIUNEA ! \\Gabi_323i. |
Quote:
|
Quote:
iar legat de rugina ...o avea omu in cap un "RAT STYLE" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
tzuuuuuuuuuu laser frate... |
Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...
Quote:
|
Tu umbli cu el cu 2.5 12v si cu franele stock?
Nu e ok ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning