Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

detroit muscle 03-04-11 19:18

Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4223615)
Masina e pusa la vanzare si de asta :) , e o metoda practicata in general de samsari pentru a induce in eroare potentialii cumparatori in cazul unor masini care aveau probleme si deja sunt cunoscute cu numerele respective, in cazul de fata nu stiu exact motivele :)

nu te supara pe mine nu zic cu rautate,eu sunt singur ca iulian stie ce are in curte,stie ce "creste" ca sa zic asa,stie cum le ingrijeste si ce le face sa arate in felu cum arata si nu cred ca cel ce il va cumpara va lua vreo teapa.sunt superbe amandoua sa te bucuri tu si sa ne bucuri si pe noi cu poze si filmulete cu ele in actiune,cu prezentari,... .IULIAN,din partea mea,ti-am spus si pe mess,sunt super masinile:!:

RIcKO 03-04-11 19:27

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4224195)
nu te supara pe mine nu zic cu rautate,eu sunt singur ca iulian stie ce are in curte,stie ce "creste" ca sa zic asa,stie cum le ingrijeste si ce le face sa arate in felu cum arata si nu cred ca cel ce il va cumpara va lua vreo teapa.sunt superbe amandoua sa te bucuri tu si sa ne bucuri si pe noi cu poze si filmulete cu ele in actiune,cu prezentari,... .IULIAN,din partea mea,ti-am spus si pe mess,sunt super masinile:!:

nu mai linge atata ca nu primesti vreun premiu ...sincer acuma nu ai tu de unde sa stii .....sau io sau chiar propietarul ( depinde) cata forja au luat ursii astia la viata lor ....de cand sunt in RO sigur au luat

kyler_iulian 03-04-11 23:06

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4224232)
nu mai linge atata ca nu primesti vreun premiu ...sincer acuma nu ai tu de unde sa stii .....sau io sau chiar propietarul ( depinde) cata forja au luat ursii astia la viata lor ....de cand sunt in RO sigur au luat

te asigur eu ca masinile sunt absolut impecabile si daca vrei sa sti ursul gri vpy este cam de 3 ani in tara si are un singur propietar ! si cat despre numere acoperite treaba cu samsari etc , aici nu este cazul frate eu astup numerele din obisnuinta ca am patit acum ceva timp in urma o chestie urata cu un tip impecil care imi dadea anunturi cu masinile mele si spune-a tot felul de prosti , si de atunci fac asta !!.

RIcKO 03-04-11 23:09

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4224898)
te asigur eu ca masinile sunt absolut impecabile si daca vrei sa sti ursul gri vpy este cam de 3 ani in tara si are un singur propietar !

dap , nu am zis-o cu rautate sau altceva ...este posibil sa fie cum zici tu , dar avand in vedere ca masinile au 25 + ani , nu ai de unde sa stii cum s-a folosit masina in cei 22 de ani de exemplu ......am dat un exemplu nu am stat sa vad exact anii masinilor , bafta la vanzare

DEVIL's Style 03-04-11 23:46

Ma bucur ca ati inteles remarca mea si ca iulian nu sa simtit ofensat de postul meu , intradevar am specificat foarte clar , e o regula generala dar in cazul lui iulian nu ma grabesc sa afirm ceva ce nu stiu , de asta l am lasat pe el sa explice motivul acoperirii numerelor. Ironia face ca la un bmw meeting zonal [ italia] sa apara un bmw 318is [ model destul de rar ] , dar totusi difera la exterior , cat de original e cel vazut de mine sau al lui iulian , numai cunoscatorii pot spune asta , eu sunt fan bmw dar nu cunosc istoria e30 ului atat de bine incat sa ma grabesc in afirmatii [ mai bine prefer sa tac si sa ascult , decat sa debitez prostii]. Anywai , nu ma omor cu ursuletii si foarte putini mi au placut intradevar , printre ele se numara si cel al lui iulian. felicitarile mele

kyler_iulian 04-04-11 00:03

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4224985)
Ma bucur ca ati inteles remarca mea si ca iulian nu sa simtit ofensat de postul meu , intradevar am specificat foarte clar , e o regula generala dar in cazul lui iulian nu ma grabesc sa afirm ceva ce nu stiu , de asta l am lasat pe el sa explice motivul acoperirii numerelor. Ironia face ca la un bmw meeting zonal [ italia] sa apara un bmw 318is [ model destul de rar ] , dar totusi difera la exterior , cat de original e cel vazut de mine sau al lui iulian , numai cunoscatorii pot spune asta , eu sunt fan bmw dar nu cunosc istoria e30 ului atat de bine incat sa ma grabesc in afirmatii [ mai bine prefer sa tac si sa ascult , decat sa debitez prostii]. Anywai , nu ma omor cu ursuletii si foarte putini mi au placut intradevar , printre ele se numara si cel al lui iulian. felicitarile mele

poate fi si asta cum spui tu ca este o regula a samsarilor , dar eu nu sunt asa ceva si masinile le am la vanzare pt ca am spus , as dori sa vand una din ele pt ca nu mai are rost sa tin 2 ursi [e si foarte greu] si pt k lumea sa nu creada ca vreau sa vand una anume pt ca ar avea ceva le-am pus pe amandoua !! care se vinde noroc pt urmatorul propietar si care ramane , ramane la mine pt investitii majore. ms pt urs [ursi]

detroit muscle 04-04-11 09:55

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4224232)

nu ling frate dar cred ca il cunosc bine pe iulian si am si incredere in el pentru ca daca zice ca masina e nustiu ce 46486483 cai are cand te duci sa o cumperi vezi ca faci liniute cu rotile din fata e logic ca nu o mai cumperi asa ca daca era intr-o stare jalnica nu cred ca mai vorbea atata despre masin.mersi mult si sper sa nu mai vii cu jigniri.

kyler_iulian 04-04-11 16:52

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 4225650)
nu ling frate dar cred ca il cunosc bine pe iulian si am si incredere in el pentru ca daca zice ca masina e nustiu ce 46486483 cai are cand te duci sa o cumperi vezi ca faci liniute cu rotile din fata e logic ca nu o mai cumperi asa ca daca era intr-o stare jalnica nu cred ca mai vorbea atata despre masin.mersi mult si sper sa nu mai vii cu jigniri.

ceva poze noi si cu vpy fara numere ascunse sa nu creada lumea de pe aici k era cu intentie rea :sad: :D in curand o sa pun si filmulete ca tocmai am primit o provocare de la o skoda rs !

Gabi_323i 04-04-11 21:27

salut masina e frumoasa, este cel putin la al treilea motor, si acum 2 ani curgea rugina din ea !

Bafta cu PASIUNEA !

\\Gabi_323i.

kyler_iulian 04-04-11 21:44

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 4227648)
salut masina e frumoasa, este cel putin la al treilea motor, si acum 2 ani curgea rugina din ea !

Bafta cu PASIUNEA !

\\Gabi_323i.

ba frate tu esti bolnav?!!! sau te bagi in seama sa- mi faci mie reclama ! tu ai idee ce spui aici ca din masina asta curgea rugina ? bai baiatule te astept pe tine personal sa vedem macar daca pe masina asta este macar un punct de sudura in plus fata de cum a venit din fabrica , daca nu ai ce face decat sa arunci cu vb aiurea pe aici mai bine abtine-te ... LUMEEEEE ce oameniii!!!!!!!!:shock:

Marian_nebunu 04-04-11 21:46

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 4227648)

Bafta cu PASIUNEA !

\\Gabi_323i.

Inseamna ca la capitolul motor sta bine !!!

iar legat de rugina ...o avea omu in cap un "RAT STYLE"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

detroit muscle 05-04-11 14:18

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4226754)
ceva poze noi si cu vpy fara numere ascunse sa nu creada lumea de pe aici k era cu intentie rea :sad: :D in curand o sa pun si filmulete ca tocmai am primit o provocare de la o skoda rs !

tzuuuuuuuuuu laser frate...

liviu_e30 06-04-11 09:39

Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4195478)
pt baietii care vor un urs impecabil din toate punctele de vedere sau daca stiti pe cineva care vrea masina va rog daca se poate sa anuntati , vand ursul gri 2.5 12v. pret bun !!!!!

ma nu il da pe ala :bat::bat::bat:

RacerJunior 06-04-11 09:49

Tu umbli cu el cu 2.5 12v si cu franele stock?
Nu e ok ...

burnout_bmw 06-04-11 09:55

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 4231540)
Tu umbli cu el cu 2.5 12v si cu franele stock?
Nu e ok ...

stock de 316 vrei sa spui :)) ce sti tu e "forta" ...

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning