![]() |
Re: Club auto nou in Iasi ?
Azi la cat ne vedem?
|
Sa mai anunt sau sa nu mai anunt...asta ii intrebarea :D Azi ora 18 la palat.
|
Asteptam pozele:)
|
53 Attachment(s)
pozele de astazi;)
Sper sa fie ceva de ales din ele:rolleyes2 |
bravo baieti spor la treba si sa faceti ceia ce stiti voi mai bine numai uniti veti fi de neinvins daca vreti ceva si aveti nelamuriri cu unele luiruri spuneti si va ajut ok
|
Deci numele clubului care s-a votat este: 4 ever United. Cine este pro si cine este contra ? Asteptam opinii .
|
No mah ,da-i ok numele clubului :-P
|
Quote:
|
Quote:
cu placere |
Quote:
|
Subiect nou. Ca sa vada lumea cat is de TAMPIT marti dimineata la ora 5:00 impreuna cu un prieten plec pe jos pana la Piatra Neamt . Sa vad cat ma tine gazu. Daca ajung bine daca nu nu. :D
|
Quote:
dar nu se stie ...... mersi de aprecieri vom vedea .... |
Urmaresc acest topic in umbra, si vad ca avanseaza frumos poate ca o sa va fac si eu o vizita la o intalnire sa va cunosc si sa vedem cam ce proiecte aveti in planingul de viitor ! Succes
|
Quote:
|
Pentru ultima data ma repet priviind acest aspect. Miercuri sau duminica in fuctie de timpul fiecaruia vreau sa stabilim o intrunire generala cu ABSOLUT TOTI MEMBRII CLUBULUI pentru a vota a II-a oara numele. Daca nici de data asta nu iese nimic care sa multumeasca pe toata lumea inseamna ca va ramane cel care s-a votat . Va rog sa va anuntati aici care zi va convine cel mai mult ca sa stiu pe care sa o anunt.
Alex Miercuri conduci intrunirea. Dupa cum v-am spus plec la piatra pe jos . |
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning