Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi--- (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/23687-intalnire-4tuning-ro-22-octombrie-iasi.html)

CRyS` 19-10-06 19:59

Re: Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi---

Quote:

Originally Posted by DeeaBaby (Post 591344)
:evil: raspunde pe meeeess

Si tu!:evil:

slip 19-10-06 23:03

Quote:

Originally Posted by CRy_STy (Post 591350)
Si tu!:evil:

shh tuuuu !!!! :evil:

:))) :lol:.. mi-a placut prognoza ;) si stilu de prezentare.. :P
felicitari...DeeaBaby.. :D ...

ne vedem duminica...(glumeam ,.. k nu ne cunoastem :P )

va salut

CRyS` 19-10-06 23:42

Baaaaaaa da pe mine cine vine sa ma ia de la nunta? :(

Vor fi STICKERE,REVISTE pentru cei frumosi cu 4 roti..lume multa...SHOW!

slip 19-10-06 23:49

t iau eu... da sa-mi zici de unde si la c ora.. ;)

Gratzian 20-10-06 04:43

old times...
mare surpriza si placuta
de mult nu am mai simtit asta...
Trebuie sa imi cer miliarde de scuze ca nu am urmarit topicul
Sincer, nu credeam ca se mai pot reinvia vremurile de alta data, cand oamenii se intalneau doar pentru placerea de a fi impreuna, fara orgolii si prejudecati...
Discutau pe 4tuning, fixau un loc si se intalneau, fara miliarde de tensiuni si probleme...
Am fost bine surprins azi, cand am vazut ca se intampla, intradevar...
Am vrut chiar sa ma supar pe Crys ca nu m-a tinut la curent...
E minunat si aveti tot suportul nostru, chiar daca intarziat.
Maine pleaca un pachet de reviste si stikere catre iasi, cadou catre voi...
si asta in conditiile in care niciodata, nici la evenimente oficiale 4tuning nu am dat reviste gratuit, nu din meschinarie, ci pentru ca tiarajul nostru modest de 10500 nu acopera cererea...
Daca nu am avut timp sa gasim alte metode sa fim langa voi, suntem macar cu tot sufletul, si de acum in colo, promit sa sprijinim logistic si material orice intalnire de acest gen o sa mai aveti.
Inca o data imi cer iertare pentru o atat de modesta implicare a noastra intr-o intalnire 4tuning...

bakal 20-10-06 12:29

Quote:

Originally Posted by CRy_STy (Post 591690)
Baaaaaaa da pe mine cine vine sa ma ia de la nunta? :(

Vor fi STICKERE,REVISTE pentru cei frumosi cu 4 roti..lume multa...SHOW!

daca nu ai cu cine veni, te iau eu

Sleepy_85 20-10-06 12:35

uau intalnire la iasi 4tuning:),trec si eu pe la palat, din pacate nu am masina ca am busit-o asta vara si am ramas pieton:(,asta e vin cu autopasul,singurele masini care le am sunt facute pe 3dsmax,momentan.

P.S.Cristi suntem colegi de fac si eu sunt la TCM anu 3

Bmw_Rulllzzz 20-10-06 13:35

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 592157)
uau intalnire la iasi 4tuning:),trec si eu pe la palat, din pacate nu am masina ca am busit-o asta vara si am ramas pieton:(,asta e vin cu autopasul,singurele masini care le am sunt facute pe 3dsmax,momentan.

pai poti veni cu alea ;):lol:

silviu_fxx 20-10-06 13:54

can`t wait for sunday :D

Zerofast 20-10-06 14:18

sa speram ca iese frumos...tot am vrut ,au fost probleme ..dar pana la urma e bine si can't wait for sunday s=o savurez :D.....Multumiri lui Gratzian si 4Tuning pt sprijinul accordat :D --see u there 22

ESPinoza 20-10-06 14:58

eu azi plec inapoi in bt si duminica ma intorc in is.. la ce ora trebuie sa fiu la palat? 12 sau 2? si baietzi din suceava vin prin bt? :)

MadAboutGolf3 20-10-06 15:02

salutare :D .. io`s mai nou p`acilea.. adiq.. nu prea am frecventat prea mult forumul ... am fost pe 1 aprilie la buc :D si .. a fost SUPER !! intre timp mi`am luat si io "un bobocel" ... numa .. ca ... e standard ... nema tuning ... deocamdata... ma primiti si pe mine la intalnire duminica ? :D si .. pot sa mai iau si un prieten ? ;)) c ya there

slip 20-10-06 15:04

bineinteles k poti sa vii... doar k nu ai ce sa expui..dar de venit..clar.. vina cu toti prietenii tai...
te asteptam ;)

salutari..

Bmw_Rulllzzz 20-10-06 15:34

MadAboutGolf3 normal ca poti veni,yo pe masina nu prea am nimik, dar urmeaza sa-i fac, asa ca...........:D

CRyS` 20-10-06 17:11

Dragii Tatei....La acesta minunata intalnire poate veni orivine!Cu masina,cu motoru,cu bicicleta...cu orice!Nimeni nu se supara,nimeni nu zice nimic...Deci Iasul va astepta cu drag la acest eveniment!

Am de facut un alt anunt:

Din pacata Politia Rutiera nu ne va permite sa facem o coloana si sa fim si de ei indrumatzi!Ne trebuie foarte mult timp si foarte multe acte!Nu are rost acuma sa le insir aici,dar pe viitor se va face ceva cu mult mai devreme decat s`a facut acuma!Totul va fi bine in parcarea Palatului atat timp cat nici unul din noi nu va face cerculetze,isi va ambala motorul....nu va da muzica la maxim pt nu mai mult de 1 minut,ca nu va face liniutze sau orice altceva ce ar putea perturba linistea si ordinea publica!In caz contrar aplic regula surubelnitzei in cauciucuri....boxe...etc si in plus de aceasta va primi si`o amenda de la nenea garcea care ne supravegheaza cu cele cateva camere din juru Prefecturii si cu vreo 2 gabori din fatza Prefecturii!Deci VA ROG MULT SA RESPECTATI ACEASTA DORINTA!

Eu va multumesc mult pt timpul acordat si increderea acordata si promit ca pe viitor mai voi implica si mai mult in aceste chestii!

Si ca THE END va anuntz ca nu numai vecinii nostri din Bacau au cartodrom......Din 2007 va fi si in Iasi....:D

Numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning