![]() |
kingpin banii care-i dai la mecanicii care se pricep sa umble la masina ta ... mai bine i-ai tzine ai aduna si ai mai pune nijte bani si ti-ai lua o dacie! :)))
|
Re:
Oltcit stock vs. Dacia stock ....
performante - Oltcit castiga...no comment :D Manevrabilitate - Oltcit, roti mici,directie mai precisa, etc \"Cate gropi pot sa iau si cu ce viteza maxima le iau\" sau \"Drumul prin oras\" - Dacia pt k iei o groapa,sare cva, dai 2 ciocane si gata...oltcitu e mai rafinat... vrea si o piesa noua, mai multe ciocane, etc... Consum - Dacia... oltcitului ii place sa fie turat :) Design Interior/exterior - Oltcit.. nu arat k o cutie de chibrituri Dotari, Tehnologie mai buna - Oltcit... anii 80 (oltcit) vs. anii 60 (dacia) si la oltic dk pui o piesa noua si de calitate, si o mai pui si kum trebuie, nu cade asa usor... De ex.. la dacie am distrus ambreiaju in 2 sapt si la Oltcit nici akum nu lam spart ( mai putin rulm de presiune care caraie,atat :D ) ... so... the winner is.... OLTCIT PWR :twisted: :twisted: care nu crede...sa isi ia dacia intro noapte ,si ne descurcam noi prin oras :twisted: ****daca mai vad asemenea injurii aici, sterg posturi fara mila...valabil pt oricine, nu doar pt Speeder...Bogdan******** |
LEGAL RACING
Sa spui ca Oltcit e o masina sport sa mai si susti asta... Dacia macar a avut o varinata Sport ce-i drept nu prea reusita dar a incercat. Nu contest ca Oltcitul nu-i masina buca si ca nu te tine o viata daca traiesti putin. Mare atentie capatul de drum al persoanei sa nu coincida cu al masinii din punct de vedere al sigurantei ca si din celelalte de fapt este mult inferior Daciei. Ultimul Oltcit l-am dat de pomana, avea motorul nou. Oricand la orice ora prefer o Dacia care asa cum e ea fara pretentii sport merge mai bine si in primul rand merge. |
da Sebastian... Oltcitul nu e o masina sport... dar e mai sport dkt o Dacie... asta nu o poti nega...
|
Re:
Quote:
Ce te face sa spui ca e mai sport? Cum ai ajuns la clasificarea asta pentru ca nici una nu e sport. Conceptul de masina sport nu se regaseste in nici una dintre ele. |
eu nu am zis k oltcitul e masina sport...
am zis doar k mie mi se pare k oltcitul e mai \"sport\" decat o dacie... hai sa vedem de ce... are 3 usi fata de 5 cat are dacia, ii plac turatiile mai mari, e mai manevrabila, sta pe viraje mai bine, e facuta mai mult pt 2 persoane ( cele din fata...in spate nu prea e loc) , si k design e mai atractiva decat dacia.... asta e parerea mea Stiu k nici una nu e sport... in 1ul rand, nici o masina fabricata in Ro ,in serie, nu a fost sport... nici dacia sport... a fost doar o adaptare a daciei normale, nicidecum o masina noua k idee si concept... Pe scurt... amandoua masinile sunt duse... dar dintre 2 rele nu se alege raul cel mai putin rau?! si asta ramane de vazut care e... eu cred k e oltcitul... am avut si dacie cu motor frantuzesc ... |
Re:
Quote:
Au reprezentat un concept sport chiar daca nu au avut succesul scontat. https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=4986 |
Uzinele Dacia au preparat cu succes modele pt raliu care au participat si peste hotare, Oltcit, in afara de domestici, nu stiu sa fi fost preparat la fel(de uzina), cel putin cu un succes la fel de mare.
Speeder, doar pt faptul ca ai Oltcit, nu inseamna acum ca-i cea mai grozava masina, aminteste-ti doar de prea-cunoscutele planetare, mai multe detalii nu dau pt ca, spre diferenta de altii, vreu sa cred ca sunt un gentleman. :wink: Adu-ti aminte cat o injurai, acum vii si spui ca e mai grozava, te contrazici total si cu SGM, care cred ca stie mult mai multe decat tine sau decat mine, fara suparare. |
Bogdane... eu abia astept primavara sa scap de ea... Vestitele planetare :D eram sotto k o sa imi amintesc odata si odata si o sa rad :D ... ce sa ii fac?! dk iam rupt suportii motor de la cat am dat in ea!?
eu am avut si dacie, u know... dacie care nu a rezistat f mult la stilul meu..ambreiaj terminat... asta se pare k ink se tine... in afara de mici reparatii :D provocate de turatii mari... stii k atunci knd ma apuca dau in ea eu cred k e superioara unei dacii... am facut destule dacii ku ea... franeaza mai bine... si ma simt mai bine in ea dkt in dacie... oricum, fiecare are dreptul lui la opinie... unii cred k dacia e mai buna,altii k oltcitul.... nu ai ce sa ii faci... |
speeder, tu stii bine parerea mea .. :D DAR, stii care e partea nasoala ? la oltcit nu prea ai ce tuna ! 8)
|
Sebastian! Hai sa fim calmi si sa nu ne atacam aiurea cu vorbe grele;referitor la afirmatzia mea despre productzia franceza de Renault eu o sustzin in continuare si adaug (din putzina mea cultura) ca cel mai cerut de catre piatza a fost R5 care de fapt s-a fabricat si la ei aprox. cum s-a fabricat Dacia la noi,broscutza la nemtzi,golful la nemtzi.....si nu R12 sau R8.Si inca ceva eu nu fac reclama la R18;eu doar am dat un exemplu(in cazul acesta:personal) de raport calitate pretz,raport pe care la ultra fiabila Dacie nu-l vad (mentzionez:nu am ochelari;dar nu-l vad).Oricum e bine ca esti multzumit de Dacia.Eu nu sunt(dar pt. asta nu trebuie sa fii suparat pe mine)si iti dau un exemplu:in momentul in care am inceput sa inlocuiesc la R-ul meu piesele originale cu compatibile Dacia cred ca iti imaginezi ce s-a intamplat(si asta poate sa confirme orice posesor Renault care a facut gafa asta).Dar tot raul spre bine ca la cat de des le schimb am ajuns sa am un bagaj consistent de cunostintze de mecanica.
|
Re:
Quote:
dupa cum am zis, daca stii sa bagi bani intr-o masina (si aici e vb de orice masina) nu are cum sa nu mearga. |
Quote:
|
N-a zis nimeni ca Dacia ar fi \"ultra fiabila\", nu stiu de ce va legati de chestia asta. Amandoua masinile sunt praf la capitolul asta. Vorbim si de alte considerente.
|
Eu am zis la oha ca e ultrafiabila (cer scuze am uitat sa pun ghilimelele);am vrut sa spun ca asa o vad foarte multzi romani ca altfel nu cred ca ar avea pretzul mare pe care-l are in comparatzie cu ce poate.Macar la Oltcit asta mi-a placut ca au lasat-o moale cu pretzul deci se pare ca au inceput sa constientizeze ca este o masina de acum depasita.Chiar ieri am vazut de vanzare o berlina(de altfel 2004 fabr. n-am ce zice) la \"modica\" suma de 3000 euro.Intrebare:ce oferea la banii acestia in afara de o caroserie model 70 cu imbunatatzirile cunoscute de totzi(faruri ,masca.......etc,nimic esentzial) si un motor concept tot 1900 toamna cu o injectzie \"ultimul racnet\"?Daca voi avetzi banii astia si avetzi de gand sa-i investitzi in asa ceva eu nu mai zic nimic!E democratzie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning