![]() |
Baaaaaa n-ai pus poza cu volau ciumges :(
|
1 Attachment(s)
Care mane asta??
|
oare rezista pana la arad dacia ??? :wink: nu vreau sa compar dacia cu honda..... o roata de la honda face 2 dacie :lol:
|
face roata ta 100 mil ? :D :D :D
|
Da Dadi, ala .. ala e volan ciumeg...
deja mie dor de el .. :roll: |
Re:
Quote:
nu de alta dar si io mai scartzai a doua cateodata si ma gandeam ca poate ma luminezi si pe mine cum sa skimb cat mai corect, contra cost evident... :) |
akimoto you're a bad man! ! ! ! ! ! ! :lol: :lol: :lol:
|
Aikimoto.. eu n-am zis ca schimb fara sa scartie rotile.. am zic ca schimb fara sa dau gherele..
gherla = sa dau in loc de a-4-a a-2-a, sau chestii de genul Daca masina ta e puternica si scartie cand da-i a-2-a cinste pt masina .. Sau tu vorbeai ca scartai la a-2-a, adica dai gherle, nu nimeresti? |
evident, mai gherlesc a doua din cand in cand, da' tot intra ea...asa fortzat :wink:
|
Pai si oltcitu scartaie in a doua :)
|
Frumoase pozele din Arad si masina lui dadi, arata bine.
|
Dadi, si dacia mea scartie in a-2-a..
Aikimoto.. cum sa dai gherla in a-2-a ?:) Eu nu pot sa cred.. doar tragi in stanga si in jos cat poti si tre sa intre :) Eu unu, n`am gherlit a-2-a niciodata si am dacie .. :roll: Mai gherlesc a-5-a la dacie ca e facuta ampururea.. Bafta.. |
ba...cand dai cox e altfel....mai ratezi a 2-a.....
|
Ba Caline, tu crezi ca nu dau cox la dacie ?:)
ii dau cat poate ea.. adica pana-n 6000 aproape.. crezi ca aia nu e cox pt dacie ? |
Sa stiti ca si la mine intra enorm de greu a doua in viteza maricica, ce sa mai zic 1 in mers. :? Fortat :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning