![]() |
re: E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project
Quote:
|
felicitari!! sa ai grija sa ii dai satisfactie tatalui tau cu orice ocazie...iti dai seama ce e in sufletul lui cand te vede "de-a latul" !! bafta in continuare
|
Calificari Jumy Bmw E36
Battle Jumy Vs Kns Cam acestea sunt filmuletele din CONCURS ! Momentan cele de la antrenamente nu le-am gasit ! Deja ne pregatim pentru CLUJ ! Incepem revizia masinii etc:) Tnx! Jumy & Kns ! |
Bravo, ce pot sa spun e ca orice pasionat , la varsta ta ...visa la ceea ce faci tu , sa stai printre cei "mari" , la competitii si evenimente.
Ceea ce face tatal tau pentru tine e de admirat , asa ca respecta-l , poate o sa ajungeti la discutii mici , sa primesti sfatul lui pentru ca nu cred ca nici un parinte ii vrea raul copilului lui. Asa ca fa-l sa fie mandru de tine. In rest , fii atent la ce te-nvata Marius , ca ai un prof bun :) Succes "pustiu" , chiar daca incepi sa te maturizezi , te tradeaza varsta :)) Bafta, cred ca ai sa fii surpriza campionatului. |
Felicitari te dai super super bine! M-a amuzat faza cu jaloanele, cand sareau:lol: . Ai putea sa faci niste filmari din interior?
|
Exista filmare din interior dar nu au furnizato cei care s-au ocupat de foto/video ! Si eu incerc sa dau de acea filmare dar ....
|
felicitari junior :D
|
Vad ca ai pomenit de Cluj,pe 18 unde va fi evenimentul,adica ce locatie in Cluj? ?Daca stie careva,ajutati-ma va rog.
|
Din ce am inteles eu... nu va mai fi la cluj, etapa se va tine in poiana brasov :P
|
Ai inteles perfect !
Etapa de la Cluj se tine la BV ! :) Deci "edit" : Pregatiri pentru BV=)) O sa fiu acolo cu o mica schimbare la masina:> sa vedem cum v-a iesii ! |
Quote:
PS: Te rog sa postezi filmarea din interior cand apare! |
Quote:
|
18-19 iunie....dar atunci cea de la Cluj cand va fi??
|
Momentan nu se stie EXACT ! Sa asteptam deciziile luate de organizatori !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning