![]() |
Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?
si spritzu cine il da ???:lol::lol:
E sambata seara , doar nu stam iar la cico ?! |
Quote:
sambata asta o sa fie mai bine!! o sa fim zece!:shock::shock: daca se face o data pe saptamana vom fi din ce in ce mai multi si sharky o sa intre'ncet in faliment!:-):-) |
incepem si facem cheta , cate 10 lei de caciula si ii dam la Benzina , sau face si el o investitie si trece pe GPL :lol:.
|
RWD-ul arata exceptional, bravo jointule! Tre sa ma apuc si eu odata de a mea, ca imi plange sufletul:(
|
mie imi place a lu jimgod - e hardcore masinuta aia si stand pe loc..cheala la interior, doar cu scaun sport ...in mers cred ca e deliciu...
claudia sa pui aparatu ala in dreptul rotilor cand pleci cu masina...iti dau cadou unu rusesc pe film de acum 20 de ani sigur ies mai bine pozele :)) |
i-am pus si scaunul celalalt azi si centurile...pacat ca nu a apucat claudia sa o traga in poze sa am si eu 2-3 poze profi cu ea :( dar o sa aiba timp sambata sa ii faca.deja sau anuntat foarte multi pentru intalnirea de sambata acuma ramane sa vedem cati or sa vina :oops:
|
Urmatoarea intalnire unde:D?
|
|
Frumoase masini baieti :peace: (daca vin eu cu batrana mea,la cum arata, ma fac de rahat)
|
Quote:
|
Quote:
|
cineva azi ? as veni si eu chiar daca o sa ma fac de rusine :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning