![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
La multi ani mare sef . Pt bmw seria 3 e 400 ron iar pt leon la fel . sa stii la la leonul cel noi nu se pot pune coltarii de pe spate pt ca sunt din plastic. te pup
|
1 Attachment(s)
ahoe fi atent cum incep sa creasca vanzarile acum :ciggy:
|
Quote:
la sa ca poate reusesti ... o sa ai de proba CUPRA sti TU care ce si cum (oricum la LEON stiu ca aia sunt din plastic NEGRU INCHIS parca ?? ):lol: :twisted: :idea: :arrow: si mercic de informatii !! Te pupa fratele tau Xel'Naga !! |
baieti de mare angajament.. calitate ***** :)
|
cosmin la cupra coltari sunt din plastic si au o nuanta undeva la 60 % (nu sunt negru inchis . te asteptam la o plimbare cu cupra .te pup
semit mersi mult de aprecieri numai bine |
Salut. Pentru un Ford Focus 2, luneta, geamuri spate, respectiv fata:shock:, care ar fi pretul? Si, ce tip de folie folositi:?:?
Multumesc. |
salut. pt ford focus toata masina costa 600 ron . 400 ron spatele si 200 fata .lucram numai cu folie Llumar
|
salut, pt volvo s40 model 2002 toata masina? fata-autorizata si spate 50-75%. si unde ai atelierul?
|
pt volvo s40 toata masina costa 600 ron. garajul il avem pe brancoveanu
|
salut cat ma costa doar montajul .. pe spate ... folie am eu ... doar montajul
|
Quote:
o sa va fac o vizita ca trebe sa imi fac o idee de CUPRA si FOLIE la fata locului !! te fac o cafea zilele astea !! te pupa fratele tau si bafta la FOLIAT !! ;):idea::arrow: |
am si eu o intrebare...ce se intampla cand dau drumu sa incalzesc luneta? se strica folia? asa am auzit si prefer sa intreb ...
|
nu se intampla absolut nimic daca se foloseste dezaburirea .
|
ahoe ... .. frate caut de o luna si ceva ... zi-mi si mie daca poti sa montezi o folie in urmatoarele conditii ... :
- am folia mea - masina Peugeot 406 - montat doar spatele ( luneta + laterale ) - doar manopera de montat ... - un pret te rog Da un pret.. te rog mult |
Salut. Am un Clio 3. Montaj fata + spate + luneta cat ma duce? Unde va gasesc ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning