![]() |
Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006
dupa parerea me best car trebuia sa iasa mertzu' lui flaviu!!!!!
nu mai zic nimik... |
protuning...nu vb fara sa sti ce se ascunde in spatele unei masini...de unde sti tu cat chit e pe machetutza...??? iar incepem chestii de genu??? bacaul... nu am nimik cu voi dar va rog nu fiti rai...scuze daca v-am jignit in vreun fel ...numa bine...
|
Quote:
|
nu a intrat mult chit si punct trebuia sa vi sa zgarii matizu sa vezi!!!
stiu lucru asta ff bine!!! ca am fost prin preajma matizului in timplul modificarilor!!!numa bine si cat mai multe show'uri reusite!!!!! |
Quote:
In primul si in primul rand acesta este ultimul raspuns pe care ti-l dau,pentru ca dupa nivelul meu din Moldova asa cred de cuviintza ..... 1.Nu am venit la Cluj pentru premii,cupe si alte rahaturi....am venit la Cluj alaturi de prietenii mei :shock: 2.Nu ma intereseaza catzi bani ai bagat tu in matiz si catzi nu ai bagat,dar vad ca esti singurul de pe aici care te lauzi cu sume de 100 de milioane....asa ca nu mai improsca in altzii cand tu esti singurul care aduci aminte de bani ;) 3.Tuningul este CLAR un hobby al oamenilor CU BANI.....;) 4.Nu am avut nimic cu masina ta ,decat mi s-a parut o jignire la adresa tuturor celor care si-au expus masinile la Cluj,felul in care arata masina ta nu era demn de o apartitzie la un show de tuning (cea mai elementara conditzie cand vii la un show de tuning este sa ai masina macar spalata ;) ...dar stai linistit ca nu erai singurul in aceasta situatzie 5.Nu te mai lua degeaba in gura cu mine....ca nu are sens si nici vreo logica sa ne tragem de sireturi ;) 6.Cat despre afirmatzia ta referitoare la faptul ca tu stateai de vba cu toata lumea si le explicai si eu ma umflam in pene cu cat am bagat in masina......este o acuzatzie complet gratuita si pe care o consider cea mai mare jignire pe care puteai sa mi-o aduci....nu ma cunosti ....si sunt curios cum stateai tu de vba cu lumea in latratura aia de muzica care itzi duduia in urechi...ma lasi cu atacuri din astea ieftine populiste.....saracu vs bogatasul....itzi cam iei nasul la purtare....daca potzi discuta civilizat esti liber sa o faci...daca nu ...mai bine scrie o carte si public-o....:shock: 7.La final repet ca NU am venit pentru cupe, NU am venit ca sa castig(daca erai atent in primul meu post eu as fi votat ursuletzul mov ;) ...dar tu se pare ca stii numa sa arunci cu noroi si sa faci pe interesantul),NU sunt suparat si NU sunt invidios pe nimeni dintre ce ce au castigat....am spus doar ca nu stiam cum de a fost posibil ca o masina in asemenea hal de prezentare ca a voastra a fost admisa la show...si cam atat....hai ciao :shock: |
propun sa se inchida topicul:P:P
ca numa ies certuri degeaba si chiar nu are sens!! |
Quote:
|
Quote:
baaaa!!!veniti draq in ungaria sau ma duc singur?????????????????hai maaa ca e ultimu show din anu asta:( si pana la anu nu mai gustam nimic :( |
SoundIdentity .. suciu e Sandrei,nu te-a Scufundat nimeni :P In sfarsit un topic care merita citit cap`coada. Felicitari organizatorilor.. asteptam vara si alte evenimente de genu !
|
Pe cand urmatorul Show? :D
|
Quote:
|
Omule tu esti langa unguri...in 2-3 ore esti acolo,dar noi de prin capatul tzarii..:sad: ....daca anuntzai si tu cu o luna inainte sa ne facem programul si toate ,asa cum a fost anuntzat Clujul...am fi venit fara probleme......zi din timp si venim :D
|
ZZ io am zis ca nu mai postez.. si nici nu are rost.. all the best.. si bafta.. si citeste-ti posturile anterioare.. si vezi cine jigneste pe cine..
all the best form Smoke.. si cam atat... si TUNINGUL ESTE O PASIUNE CARE COSTA MULT PE CINE NU ISI PERMITE.. IAR HOBBY PT CINE NU ARE CE FACE CU BANII!!!! PS: cine a zis ca noi nu ne permitem frate? daca ase ne-a venit noi sa modificam o masina ff grea ca linii si neasteptata care e problema.. next o sa bagam bani intr-o lada... and???? hai sa terminam cu prostiile .. masinile vor si mai frumoase.. ne-om mai vedea pe la show-uri.. o-m bea o bere sau ne-o da cu ea in cap... :)... de asta e frumos forumul.. |
Parerea mea pers:e frumos matizul dar mai trebuia sa astepte un alt eveniment si sa rupa acolo tot ,va spun si cei care au muncit la el au ramas uimiti ca au luat premiu la ext,in leg cu scoda klar prea multe s line pe ea ,la fel putea sa i-a the best car si s klass sau d c nu polo din or care intradevar e o masina completa,acum nu sariti pe mine ca nu rez nik
bafta si la cat mai multe evenimente felicitari pt toti participantii pt efortul depus in masinile lor |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning