![]() |
Re: E36 - fost 1.8is- 2.8 proiect
Quote:
|
Salut. Ai montat serpisorii aia?Cum se simte motorul dupa montajul lor??Ai eliminat si catalizatoarele?....sau lasi traseul ala de M3 stoc.
Mi-am cumparat si eu pentru 2.8 admisie M54 serpisori traseu de evacuare complet de 3.0 si inca n-am apucat sa le montez.Sunt curios cum se simte dupa montajul serpilor si daca ii mai lasi catalizatoarele... |
Quote:
|
am montat seripisori cu traseul de evacuare de m3 fara catalizatoare...am si alea de m3 dar nu le am mai montat...diferenta fata de cea stock este....eu zic ca se simte binisor.. in ture mai mari de la 4500-5000 de ture trage masina mult mai bine..la ture joase parca tot pe acolo este..
|
Ce finala folosesti? De M3 originala sau free flow(toba sport)
|
Quote:
|
Salut...am citit eu bn..ai schimbat instalatia electrica de la masina ca sa pui clima digitala?Nu era buna instalatia din fabrica..stock?
|
Quote:
|
Cam cat timp iti ia sa pui clima + obc-ul de 18 butoane?
Eu am obc cu 7 butoane in rest tot ''cheala'' fara clima:-) |
Quote:
Quote:
|
Tu ai luat o instalatie de pe e46...toata instalatia sau doar o parte?....sa stiu la ce sa ma astept ,ce sa caut.
|
Quote:
|
Quote:
Probabi te-au mai intrebat si alti...eu nu am citit toate paginile...dc trecerea de la 1.8is la 2.8?Motoru e trecut/il treci in acte sau mergi pe blat?:D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ca sa mai sterg si eu un pic praful de pe topic.
revin cu ceva nouatati intre timp autoblocantul a fost schimbat cu un autoblocant de 3.15, am facut rost de o bara fata m originala cu lipp. au fost luate carenaje originale,tunelele de aer..urmeaza sa fie vopsite in viitorul apropiat. au mai fost achizitonate 2 faruri ZKW cu lupa impecabile. siiiii cel mai important ..am gasit kit de ambreiaj.. cel original de 2.8 am reusit sa il fac praf din pacate.. asa ca am achizitonat un kit de m50 cu volanta simpla si dupa multe cautari aprox 3 saptamanii am gasit un disc de ambreiaj sport in stare IMPECABILA ( multumirii lui SINETA) zilele acestea urmeaza usurarea volantei si centrarea. si dupa aia saptamaniile astea sper sa monteze si admisia de m3 cu clapetele idividuale cu tot..un soft si pe partea de motor se incheie operatiunea..cel putin pana in toamna :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning