![]() |
Re: Machetele mele - florinvfd
Arata super!E Lamborghini,e Diablo,e mov si e detaliat.Un model cu totul deosebit.Unul din cele mai faine Lambo aparute vreodata(alaturi de Miura :D ).Multumesc pt prezentarea prompta :shock:
|
Vorbim ca e Jota si nu Diablo de vreo 5 post-uri, dar la subiect, e dementiala culoarea, cred ca adaug un Maisto colectiei daca il gasesc.
|
Foarte frumos Lamborghini. Deosebita culoarea.
|
12 Attachment(s)
inca una:
Ford Mustang Saleen S281 - Autoart 1:18 (comandasem modelul galben, versiunea extreme, dar am primit modelul standard..portocaliu; cel extreme are jante mai frumoase :???: ) |
tare frumos si pe portocaliu ca si pe galben ;)
|
frumoasa rau pe culoarea asta si imi place mult de tot ce vad sub capota!!!
|
Un model foarte reusit al celor de la AA!:shock:
Acest model de Mustang realizat de catre alti producatori mi se pare foarte slab finisat,acesta reprezentand cea mai buna replicat la scara 1:18! Eu astept sa apara la reducere versiunea Parnelli Jones,care mi se pare impecabila!:D |
15 Attachment(s)
Quote:
mi-am luat si versiunea Shelby GT500 - Hotwheels Elite |
mult prea tari pozele...
arata bine de tot macheta asta!!! |
Like real!!! Ador sa privesc toate pozele tale, macheta este una din preferatele mele )
|
intr-adevar arata 100% reala (aici 50% este contributia Autoart si 50% aparatul foto cu fotograf cu tot) ;)
|
Quote:
|
asa-i. scz, deja la ora asta si dupa nunta citesc printre randuri. HW nu stiam ca fac asa bine machetele... stiu asa in mare ca cele Elite sunt mai bine facute, dar stiam ca Autoart sunt cele mai tari
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning