![]() |
Re: Onesti
stiu dex stiu...astepti tu multe :D
|
:)),am facut niste poze misto azi...marius ai facut u poze cu calibra (PYT)??
|
=)) super tare faza cu PYT. FTU imi zice pe mess, "fa-i repede poze la calibra cu PYT, ca e in fata blocului" si el de fapt era la mine la calculator si a vazut. a ras omu' de era pe burta :)))) nu i-am facut poze, n-am avut timp dar o sa-i fac intr-o zi. am unele mai vechi, pana ii fac altele am sa le postez pe alea, poate mai tarziu.
|
Poi vezi k am si eu cateva facute azi...dak vrei le postez...ce zici?:|
|
da da da !!! poze cu PYT!!! si eu vreau sa stau putin de vb cu ...soferul. Am de dat o bere.
|
Quote:
|
da ratzza posteaza-le. andrey...dor t-i se pare :lol:
|
eu mi-am zis pararea...acum tu il cunosti mai bine ca mine rulllzzz.....
|
Scz marius dar nu le mai postez in seara asta pt k nu imi gasesc cablu de date..maine le vezi...ok??
|
PYT....e de treaba cat nu il superi.....eu stie
|
ok ratzza. haideti sa fixam o data si o locatie pentru prima noastra intalnire :D spre sfarsitul saptamanii viitoare as zice eu, dar acum depinde si care cum poate. de aceea va rog sa anuntati care vine cu siguranta si cam ce data i-ar comveni lui
|
eu va rog sa ne intalnim pe 2 iulie sa vin si eu aksa.....dak sunteti de acord...ca as vrea sa fiu si eu prezent la prima intalnire din Onesti....care e de acord cu me???pls
|
alegeti o data din cele 4 pt intalnire 28 iunie, 29 iunie,1 iulie sau 2 iulie ???
|
Eu as vrea pe 2 iulie k sa vina si Ftu ,k lui ii place si i-am face inima rea dak nu ar veni...ce ziceti?
|
2 iulie
dak se face pe 2 iulie sigur vin...fara nicio discutie is prezent... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning