Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Trixi 30-10-06 11:07

Re: ce vor fetele? :)

oameni buni! NU VA CASATORITI!!! ati vazut?nu numai eu va zic...:D :D :D
@Donu':welcome to the club! :D

DONU' 30-10-06 12:59

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 604079)
Ne pare rau pentru tine.:drunk:
Iti suntem alaturi cu totii (cand e ea la bucatarie) :)

Eu va sfatuiesc sa belitzi bine okii ca sa nu belitzi altceva mai tarziu.
Eu nu sunt insurat, dar era sa cad in plasa.
Ma certam intr-o zi cu femeia.
Ea avea masina parcata in fatza masinii mele si ii luasem cheile ca ma enervase. S-a ratzoit la mine nitzel, dupa care i-a venit ideea de a se pune cu curu' pe capota mea.
Credeti-ma ca in urmatorul moment i-am dat cheile si am scapat de stres.
Atunci mi-am dat seama ca tin la masina mai mult ca la femeie :oops:
Pana la urma, masina spune cand o doare ceva, e langa tine si la bine si la rau, treci cu ea prin caldura, ploaie, vant, frig, alearga alaturi de tine cat de tare poate, nu te inshala, dar mai sunt si exceptii ca masinile materialiste in care bagi bani grei :lol:

Nicknamed_13 30-10-06 22:33

Cam asa e dar masina nu e un obiect ...TOTUSI!!!! Stiu ca au personalitate dar e stupid sa compari asa ceva. oricum...cred ca ideea cea mai buna este sa lasi femeia sa fiarba cativa ani zdraveni in asteptarea "shaibei". Tre sa treaca prin incercari grele...si daca trece atunci merita...daca nu....da-i cheile inainte sa se aseze pe capota....

d3vilish_lips 31-10-06 13:30

@donu esti cam deplasat parerea mea
@nicknamed sa nu ramai tu cu asteptarile si probele

d3vilish_lips 31-10-06 13:44

...mah da park te`a obligat cineva sa o iei :lol: sau te tine sa nu o lasi...ce atata vaicareala ...bai ma leshi ia`ti bagajele si iesi ( radio 21 ;) )

DolusD 31-10-06 19:55

Quote:

redeti-ma ca in urmatorul moment i-am dat cheile si am scapat de stres.
Atunci mi-am dat seama ca tin la masina mai mult ca la femeie
Pana la urma, masina spune cand o doare ceva, e langa tine si la bine si la rau, treci cu ea prin caldura, ploaie, vant, frig, alearga alaturi de tine cat de tare poate, nu te inshala, dar mai sunt si exceptii ca masinile materialiste in care bagi bani grei
Hai sa te contrazic putzin , dar golul din inima tot masina tzil umple ??? yo cred ca nu !

Nicknamed_13 01-11-06 00:27

Decat sa ma pripesc mai bine mai tarziu si sigur decat repede si prost. E valabil si pt fete si baieti...iti trebuie ceva timp pana sa poti spune ca stii o persoana...pana nu stai cu ea sub acoperish nu poti spune ca o cunosti, pana nu te certi cu ea de cateva ori nu stii de ce ii poate pielea (certatul este total diferit cu scandalul). Si daca ai fi casatorit si gata se termina este nimica toata...dar cand mai ai si copii sa te vad atunci. Ca daca chiar te-ai saturat de persoana cu care stai si ai copii nu o vei lasa asa repede (asta facand presupunerea ca tii la aia micii). Ca nu e doar viata ta si a nevestii sa spui ca suntem mai buni cand nu suntem impreuna...cam dai peste cap viata copiilor mai ales daca nu este despartire amicala...Usor sa te doara in cot de celalat din jur.

d3vilish_lips 01-11-06 19:04

....sunt de acord cu tine in privinta locuitului inainte sub acelasi acoperis inainte de orice fel de angajament....e f important :-)

DolusD 01-11-06 19:25

Parerea mea e ca niciodata nu o sa cunosti o femeie 100% , oricand te poate surprinde cu cate ceva si sunt deacord cu u ca e bine sa stai cu ea in acelasi loc ceva timp ianinte ca sa vezi daca va potrivitzi sau nu , cunosc un caz in care s-au certat inainte de nunta cu 1 sapt si aveau in spate 7 ani dar asta e viatza !

Nicknamed_13 02-11-06 08:43

Asa este...se intampla...sau "shit happens".

Intr-o cearta cu o fata consider ca trebuie sa respiri adanc, sa o lasi sa termine de tipat/trantit si apoi sa ii vorbesti frumos cu un ton civilizat si de obicei se va potoli si ea si atunci chiar va asculta ceea ce spui si va tine cont...daca nu tot ce va auzi vor fi tipete si va raspunde si ea si apoi si el si se spun vorbe care dor mai rau si apoi vine intrebarea: "Dc dreaq i-am spus asta?". Un baiat rezista mai bine la o fata care tipa la el decat invers...la ea daca tipi primul ai pierdut-o ca degeaba tipi...nu asculta si o indepartezi.

aleks 03-11-06 13:52

nu neaparat... eu ma urlu uneori de ragusesc 2 zile pe urma, si uite k are rabdare si ma asculta.....

Peter4ever 03-11-06 14:37

_|_ asta vor :D

DolusD 03-11-06 18:32

Quote:

_|_ asta vor
Nu numai asta , mai vor si intzelegere , rabdare si f multa tandretze !

d3vilish_lips 04-11-06 09:34

Quote:

Originally Posted by Peter4ever (Post 609539)
_|_ asta vor :D

cat de sec

Bmw_Rulllzzz 04-11-06 10:50

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 609507)
nu neaparat... eu ma urlu uneori de ragusesc 2 zile pe urma, si uite k are rabdare si ma asculta.....

n-are vreo sora??? :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:45.

- Copyright 2026 4Tuning