![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
n am dreptate ? https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...-e46-320i.html , ai de gand sa faci ca aici ?
|
Nu frate oricum nu bag de seama ignor tot ce zici tu de mine nai decat sa crezi ce doresti tu e problema ta si n-ai dreptate
|
Quote:
acum am vazut si eu si mi-am amintit ce celalalt theard... cred ca e un caz pierdut....:rolleyes2 |
Special pt el am sai fac o poza la talon
|
Daca pui cu evacuare cu 8 iesiri o sa iti dea 6 cai (frumosi) la roata ....
|
Quote:
|
Sa inchida cineva topicul asta !!!!
|
asta a fost cea mai tare :)))))
-------------------------------------------------------------------------------- mah desteptule si dak e benzinar sugi cariciu?personal vin cu bmw pan in bucuresti sati demontrez.am avut si diesel da mi accidentat eu sa nu stiu ce am sub capota ?nus fraier is sofer profesionist si daca este benzinar ce sati fac daca esti asa destept? :))) de pe topicul vechi :))) iei cariciu la tranta daca nu e asa ? ce sa-ti fac eu ? yam yam :))))) rautate |
ce batjocura de thread
=))) nu imi vine sa cred. inchideti ma threadul asta |
ca de mine inchidetil credeti ce vreti:sad:
|
:???:
|
Quote:
Incearca sa te abtii la lucruri de-astea cu credeti ce vreti.Deasupra mea la nea skillzu la avatar scrie ceva dedesubt.Daca-ti pui dorinta asta s-ar putea sa se indeplineasca mai rapid decat crezi.Fii baiat intelegator si pune-te pe treaba la ce ti-au spus baetii mai sus in comentarii. |
2 Attachment(s)
:-P MERSI Wilgax
|
Quote:
|
AM UN GARAJ DA MAI MULT STA FORDUL LUI TATA IN GARAJ
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning