![]() |
Re: Car SPEC.
Quote:
|
Quote:
|
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
2 Attachment(s)
Mondeo Mk3
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si niste poze cu Mondeo meu.
|
Quote:
faina masina ! |
Quote:
|
Quote:
Motor 2.0 TDdi 116cp K&N 57i Air Induction Kit Exterior Stopuri Lexus Jante 16 + Cauciucuri Yokohama Decibel W(se cheama decibel pt. ca sunt f. silentioase) Urmeaza jante 17 si un Body Kit Interior Stock Volan in piele cu comenzi Cd ford-boxe Jbl Scaune Electrice Climatronic Automat |
(Puya^WRX;)
Salut :!: -sä o stäpinesti sänätos :!: Filtrul sport K&N l-ai pus tu sau asa ai cumpärat masina :?: Dacä l-ai pus tu ce sa schimbat spre bine ,la benzinä se simte mai usor o astfel de schimbare ,dar la un TD :?: ce schimbäri ti-a adus tie:?: .................................................. ................................................. |
Quote:
Am vazut un test facut de K&N pe un Ford Focus 1,8Tdi cu filtrul original avea 90cp, cu filtrul k&n avea 96cp. |
4 Attachment(s)
Salut si eu am vrut säl schimb dar in certea tehnicä scria ceva de filtru din hirtie pentru JTD si m-am räzgindit dar am sä incerc sä väd dar nu acum:!:
(geroges 14) am primit in sfirsit comanda si incepe scandalul am aproape tot ce cäutam si nu dau de 4 iesiri de aer dar continui si färä ele cind le am le pun si gata, incä nu este nimic montat dar incepe:!: -uite minunile ce le-am asteptat 10 zile aproape:!: |
Bravo, vad ca avansezi. Vrei sa faci Bass reflex?
|
1 Attachment(s)
[quote=georges14;661372]Bravo, vad ca avansezi. Vrei sa faci Bass reflex?
Salut :!: - la tine cum merge treaba:?: Da am sä fac si Bass Reflex nu am ce am vrut eu dar pun iesiri normale le-am luat mai marii si pun doar 2 ,merge treaba incet dar sigur:lol: |
Pai la mine nu avanseaza, nu sunt decis. Cred ca intorc subul cu magnetul innauntru. Si cred ca am sa il pun pe mijloc, da asta inseamna sa o scot iar si sa o iau de la capat. Iesirea pe care am pus o, cred ca este prea mica pentru puterea subului si de aia ma gandeam sa il intorc. Am sa incerc maine
|
3 Attachment(s)
update: am vandut rx7-ele rosu si mi-am luat un Mercedes ca si masina de zi cu zi;
Mercedesul e din 1987 si e modelul 190e cu motor 2.3 16V. Masina e stock (si incerc sa o mentin asa) cu exceptia suspensiei (amort. Bilstein cu arcuri Eibach), franelor (perforate all around) si farurilor (faruri tip Euro cu semnale albe). E varianta cu cutie manuala 5 viteze "dog-leg". Masina merge si arata super ok, dar curand trebuie sa-i refac instalatia audio ca e varza. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning